Lucru manual,DIY DMC 14CT Neimprimate cruciulițe,Numărate de Brodat goblen Frumos castel din curcubeu home made Model

132.30lei

Adauga la lista dorintelor

Eco-Cusatura

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU!

Dragă, să acorde o atenție! 1.Cumpărătorii din Rusia, Ucraina și Belarus nevoie de NUMELE COMPLET. 2.Brazilia și Argentina vămuire sunt foarte încet. 3. Dacă nu puteți urmări coletul sau confuz, vă rugăm să ne mesaj, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. -Informații : Ochiuri:300w x 246h Model Dimensiune:Despre 54.4 x 44.6 cm Culoare (de Brodare pânză): Alb -Pachetul de Conținut : Broda pânză *1. Broda fire *suficient. Broda ac *2. Plan *1. Notă: (Nu în afara cadrului) -Descriere : 1.(14CT)vă rugăm să folosiți 2 fire fire,1 fire fire pentru ochi dos. 2.(11CT)vă rugăm să folosiți 3 fire fire,2 fire fire pentru ochi dos. 3.Modelul a fost imprimat pe pânză(11CT tipărite), deci înainte de a termina de cusut, pânză nu se poate atinge de apă, în caz contrar tipărite parte va dispărea. 4.După ce a terminat de cusut, pune o cârpă în apă pentru o jumătate de oră, apoi să-l usuce, și apoi puteți face un cadru pentru am 5.avem 11CT set imprimat și 14CT set imprimat și 14CT white canvas set. vă rugăm să alegeți unul care ai nevoie-Notă: vindem diamante pictura, 11ct cross stitch / 14ct neimprimate cruciulițe, panglica broderie perne /stitch sunt produse semi-finite! Culoarea trebuie să privim pentru produsul primiți,vă rugăm să nu se deschide disputa, deoarece de mărimea și culoarea nepotrivire.multumesc foarte mult . Multumesc foarte mult Am accepta Alipay. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

Vom trimis elementele în termen de 2-5 zile (zile de lucru, Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă. Transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai puțin de 2kg bunuri în 15-60 de zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.Scopul nostru este satisfactia clientului! Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire . Nu există excepții! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu yourgoods, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri, vă rugăm să contactați cu noi, putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ de la Vilatudor.ro. Vă mulțumesc foarte mult! Sperăm că vă voi da 5 stele și o bună evaluare.

- Notă:

1.De ceva timp nu putem controla timpul de transport, deoarece de vacanță ,vreme rea(cum ar fi furtună de zăpadă de zile )și țara de vămuire viteza lentă ,dar vom încerca să aleagă cele mai bune de transport a fost pentru țara dumneavoastră. 2.dacă doriți să en-gros,vă rugăm să ne contactați .mare ,mare reducere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Tip Pachet
Nume De Brand Aur Panno
Material 100% Bumbac
Tesatura Tip Bumbac
Este Personalizat Da
Ambalajul Extern Sac de OPP
Utilizarea Esențiale De Uz Casnic/Decor
Stil Europa
Tema Flori minunate de vaci / peisaj / Scenic
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Model Dimensiune Despre 54.4 x 44.6 cm
Cadru No
Cruce Cusatura Tesatura numărul CT 14CT neimprimate
Setați Tipul Lucru Manual / Cross Stitch
Model Tip Scenic

Produse similare