Rezistent la apa 3W în aer liber de Mare Putere cu LED-uri cu Lumina Alb Cald alb Pur 12V Lampa

35.57lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Rezistent la apa 3W în aer liber de Mare Putere cu LED-uri cu Lumina Alb Cald alb Pur 12V Lampa

Specificatii: 100% de brand nou și de înaltă calitate Material: aliaj de Aluminiu Potrivit pentru Casa, Terenuri de Joacă, în Față sau în Spate de Metri, Anunț Publicitar, Constructii, Gradina, etc. Super luminoase efect de iluminare Oferă chiar și o iluminare pe o zonă largă de design rezistent la apa, ideal chiar și pentru utilizarea în aer liber. Loc/stea/unghii așa cum vă place

Specificatii: culoare Lumina: alb Cald/alb Pur 6000K consum de Energie: 3W Lumeni: Aprox 270~330lumen Tensiune de Intrare: 12V LED cantitate: 3 Dimensiune:7.3x5.8x9.5cm(Lxlxh) Culoare: Argintiu, Pachetul include:: 3W LED-uri de Lumină de Inundații x 1

1) Vom accepta West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie

finalizate în termen de 3 zile.

Am expediat prin scrisoare par Avion, DHL,UPS, FEDEX sau EMS. Vom selecta rapid și de încredere pentru livrare. Salva pe de transport maritim și safter la livrare. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Timp de livrare: Prin posta aeriana: 2-3 săptămâni în ASIA, la Vest de EURO, și America de Nord. 3-5 săptămâni în America de Sud, orientul Mijlociu, orientul EURO și Africa. De către EMS: 5-20 businessdays, Prin UPS, DHL, FEDEX: 3-7 zile lucrătoare de SERVICIU TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Cumpărător internațional vă rugăm să rețineți: 1 Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Aceste taxe nu sunt incluse în preț element și shippingcost. 2 vă Rugăm să Verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/ cumpărare.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 15 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Întoarcerea costul de transport maritim vor fi cheltuielile.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Din cauza volumului mare de feedback-ul, sistemul nostru este conceput pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine odată ce am primit feedback pozitiv. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme, vă Rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Ne va ajuta pentru a rezolva problema. Am appreceate feedback-ul dumneavoastră pozitiv .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Este De Becuri Incluse Da
Finisaj Nichel Periat
certificare CE,RoHS,CCC
Ocazie Pătrat
culoare Alb
Corpul Material Din Aliaj De Aluminiu
Stil Modern
Numărul De Model BL-3W-0-30
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tensiune 12V
Nivelul De Protecție IP65
Nume De Brand ledbluebell
Tipul De Bază Pană
Sursa De Alimentare DC
Tip De Element Lumini De Inundații
Emițătoare De Culoare Alb, Alb Cald

Produse similare