Nebun De Vânzare! 500 Buc 10 Dimensiuni De Aur De Pescuit, Cârlige Cutie De Plastic

30.76lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


Calitate De Top Cârlige De Pescuit

Culoare: Auriu Carbon

Cutie De Plastic

1 Set=500pcs Incluse Următoarele,

#3X60PCS

#4X60PCS

#5X60PCS

#6X60PCS

#7X60PCS

#8X40PCS

#9X40PCS

#10X40PCS

#11X40PCS

#12X40PCS

Cârlige de Lungime:De la 1 Cm la 2,5 Cm,vă Rugăm să Fi Observat Dimensiuni Înainte de Licitația.

Poșta va avea 15-25 zile lucratoare

Cea mai mare parte, toate produsele vor fi livrate în termen de 1 zile lucrătoare după ce vom primi plata și numărul de telefon de contact.

Transport întârziere și numărul de Urmărire

1. Numărul de urmărire va fi trimis la tine după ce ne-am expediat comanda. Dacă nu există nici o întârziere, acesta poate fi cauzat de vremea rea sau de control personalizat . Dacă încă nu pot primi elementul în termen de 25 ZILE, pls contactati-ne.

2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face tu a lua produsele dorite cât mai curând posibil. I n caz veți primi gresit produse ca urmare a transportului maritim de eroare, vă rugăm să ne contactați pentru schimb sau de restituire. Dacă este deteriorat , vă rugăm să refuze să accepte și să ne contactați cât mai curând posibil.

3.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Vă rugăm să ne furnizați adresa dumneavoastră completă cu numărul de Telefon și asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile.

Politica de retur: Starea de vanzari de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile de la încheierea licitației. Toate non-plata ofertant vor fi raportate. Produse fără nici o problemă de calitate nu poate fi restituire. Produsele cu probleme de calitate în 7 zile pot fi returnate și rambursare. Produsele cu probleme de calitate în 30 de zile poate fi returnat si inlocuit. Produsele cu probleme de calitate în 1 an pot fi returnate și reparate.

· Notă: vă Rugăm să păstrați-l în stare bună și client trebuie să plătească pentru returnare, multumesc:)

FIECARE PRODUS ARE GARANTIE DE 12 LUNI!!

Feedback-ul de Politici: Clientul are întotdeauna NU.1 Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.. Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil, dar din cauza e-mail de mare volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde. Multumesc anticipat pentru răbdare! Contactați-ne înainte de a părăsi un negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția. Din cauza unor ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta. ·Dacă sunteți nemulțumit cu produsul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire, vă puteți întoarce pentru o rambursare(deducerea shippng).

Timp De Lucru:

Datoria noastră Timp China Timp statele UNITE ale americii(pacific time) Început Sfârșit Început Sfârșit luni AM 9:00 PM ora 18:00, duminică PM 17:00 de luni SUNT 2:OO sâmbătă AM 9:00 PM ora 18:00, de luni PM 17:00 marți SUNT 2:OO miercuri AM 9:00 PM ora 18:00 marți PM 17:00 miercuri SUNT 2:OO joi AM 9:00 PM ora 18:00, miercuri PM 17:00 joi SUNT 2:OO vineri 9:00 18:00 joi, 17:00 vineri SUNT 2:OO sâmbătă din Datorie vineri sâmbătă duminică din Datorie sâmbătă duminică

În timp datoria ,putem oferi rapid un răspuns. Dacă nu mai avem de muncă ,vă rugăm să fie pacient și considerabile să ne dea un pic mai mult timp , nu doar lăsați feedback neutru sau negativ, fără comunicare ,vă mulțumim pentru cooperare !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mult (500 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Tip Cârlig Ghimpată
Cu Rigla sau Nu No
Electrice sau Nu manual
taxa de transport gratuit
Cu Scară sau Nu No
Locul de Origine Shandong, China (Continentală)
Poziția Lac
Material Oțel Carbon
Forma cârlig

Produse similare