Cap de frezare BAP 300R C16-16-200 cu 10buc APMT1135PDR introduce umăr pătrat față de mare viteză end mill 150mm lungime

148.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cap de frezare BAP 300R C16-16-200 cu 10buc APMT1135PDR introduce umăr pătrat față de mare viteză end mill 200mm lungime

dacă aveți nevoie de carbură de a introduce,puteți cumpăra link-ul de Distributie

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Plata

Inainte de plasarea comenzii, vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cereri cu obiecte. Vă rugăm să completați plăți în termen de 3 zile.

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

Se întoarce

Puteți avea nici un motiv să se întoarcă în termen de 15 zile de la confirmarea de primire. Dar se va ocupa de toate costurile de retur.

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați cu Trademanager sau e-Mail și să ofere cât mai multe detalii despre problema pe care o ai. Vom face noastre cele mai bune pentru a găsi cel mai bun mod de a rezolva problemele tale.

Feedback:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Filmate No
Material Din Oțel De Mare Viteză
Lungimea Totală 200mm
Diametru 16mm
Prelucrare Din Oțel De Mare Viteză
Acoperire no
morderl numărul BAP300R*C16*16*200+10buc APMT1135PDR
Tip end mills
Numărul De Model BAP300R*C16*16*200+10buc APMT1135PDR
Nume De Brand ZCC.CT

Produse similare