10BUC 5-pin 12mm Latime 2-Way Solderless Bandă a Benzii se fixează Ușor în Jos PCB RGBW Conector 10cm 5Pin Cablu Cuplor Coadă

19.78lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Culoare: așa cum se arată în imagini. Materail: plastic dur și sârmă de cupru. Lungime cablu: aproximativ 10cm. Poate fi folosit pentru a conecta două 12mm Latime SMD 5050 RGBW LED-uri benzi în orice unghi. Economie de timp, fără probleme și ușor. De încredere și convenabil să se conecteze. Nu este nevoie de lipire, ușor de utilizat Utilizare: utilizat pentru a conecta două 5050 RGBW Non-impermeabil Benzi în 12mm Lățime numai. Observații: Există două tipuri de RGBW Benzi în piață, unul este de 10mm lățime și celălalt este de 12mm lățime. Acest conector este destinat pentru a utiliza cu 12mm Lățime de bandă de numai! Nu se amestecă și verificați înainte de licitare.

Anunț Important:

1. China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus este foarte economiei metoda de transport maritim, acest lucru ar putea fi urmărite doar atunci când elementul este încă în China, ceea ce înseamnă că nu pot fi urmărite după ce se arată ajunge la aeroportul de destinație. Dacă aveți nevoie pentru a monitoriza livrarea la scară completă, puteți alege Vilatudor.ro standard de transport maritim..

2. Odată ce ați alege pentru a navei prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, ne promite timpul de livrare este de 90 de zile, dacă nu de la primire, va vom returna. Nu acceptăm orice litigiu spunând că numărul de urmărire este invalid sau nu un element de primire cererea în termen de 60 de zile după efectuarea transportului. Pls ia în considerare acest punct, înainte de licitare, multumesc. Pachetul include: 10x 12mm 2-Mod Ușor de Striptease pentru Banda Conector

Vom specifica transport curier în fiecare listă, cea mai mare parte am expediat prin poșta aeriană. Livrarea materialelor de timp pls consultați tabelul de mai sus: **Pls rețineți că livrarea materialelor de timp poate varia. Mai ales în perioadele de vârf. De transport maritim în unele țări este mai rapid, în timp ce pentru alte țări poate dura mai mult timp pentru a ajunge din cauza stricte de vămuire. Dacă nu ați primit comanda la timp, pls contactati-ne mai întâi să ne ajuta să facă anchetă. Înțelegerea și cooperarea dumneavoastră este foarte apreciat. Note: 1. Taxele de Import, impozitele și/sau taxele locale nu sunt incluse în prețul de livrare sau taxele de transport. Toate aceste cheltuieli aferente sunt pe cumpărătorilor cont. 2. Pls verificați cu biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Prețurile în magazinul nostru on-line nu va include orice taxe, impozite sau alte taxe, cumpărătorul ar trebui să știe regulamentele lor de import. 3. Noi NU suntem responsabili pentru nici o intarziere sau element lipsă în livrarea materialelor inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majure etc. 4. Dacă produsele cumpărate sunt returnate la noi din țările de destinație vamale sau poștale office, vom retrimite dar cumpărătorii trebuie să plătească costul de transport maritim efectuate. 5. În mod normal, vom marca element la fel de CADOU, valoarea declarată în mod normal mai puțin de 30$USD în scrisoarea de trăsură, în scopul de a reduce sau de a anula taxele de import. Dacă aveți orice cerințe specifice în declarația vamală, va rugam sa ne semnalati atunci când comanda.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 6cm (7.87in x 7.87in x 2.36in)
Numărul De Model NA
Nume De Brand veromount

Produse similare