Transport Gratuit!1000Pcs Clar autoadezive Sigiliu de Plastic de Ambalare Saci ob1002

64.23lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Cantitate: 1 lot/1000buc Material: plastic Culoare:alb Dimensiuni:(Aprox)12*9cm

Vă Rugăm Să Citiți Înainte De A Cumpăra

Culoarea poate varia ușor din cauza iluminatului & flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator.

Vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală,vă rugăm să reger la Descriere pentru dimensiunea detials.Mărimea și lungimea sunt aproximative, dar, de obicei, foarte aproape.Multumesc!!!

Shippment Am expediat în întreaga lume. De obicei,ne va livra produsele la tine prin China air mail gratuit.Dacă aveți nevoie de bunuri de urgentă,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi,atunci putem vorbi mai mult despre shippment.Dacă suma comenzii este mai mare de 300 de dolari,va vom trimite produsele la tine prin compania expres și ne va lăsa mesaj de la tine. Combinat cu transport maritim, oferim combina discount de transport maritim, combinat elementele trebuie să fie plătit într-o singură tranzacție. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa pe care ai inregistrat-o este corect ca noi nu suntem responsabili pentru greșite sau imposibilitatea de adrese. Vă rugăm să înțelegeți că, de transport maritim și de manipulare tarifele percepute pentru elementele nu sunt doar taxele postale, dar manipularea, procesarea și ambalarea de produse.

NOTIFICARE

ne va livra comanda in 1-2 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată.Deoarece este de transport maritim internațional,delvery timp este de aproximativ 14-20(sau mai multe) firmei zile pentru a ajunge la cele mai multe țări.Pentru unele țări sau zone rurale,poate dura chiar mai mult timp din cauza mai putin frecvente de avion de inspecție și de peste graniță.

(Pentru beneficiul dumneavoastră,vă sugerăm ai putea plăti pentru elemente cât mai curând posibil după cumpărare.Așa că am putea aranja colet la posta mult mai devreme.)

Atunci când primiți mărfurilor,vă rugăm să ne dea comentariu relevant și comfirm livrarea la timp, dacă nu există nici o problemă.Dacă există întrebări cu privire la bunuri,te rog contract cu noi inainte de a ne da un comentariu!!

Orice întrebări,nu ezitați să ne contactați.

Plata

Vom accepta Escow de plată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (1000 buc/lot)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Lățime Produs 9cm
Stil DIY
Înălțime Element 12cm
Utilizare Decor
Element De Lungime 12cm
Dimensiune 12*9 cm
Material Plastic
Numărul De Model ob1002
Articol Diametru 12cm
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Saci
culoare Clar
Tip De Element Depozitare Și Curățare

Produse similare