PULUZ Smartphone Video Rig + LED Lumina de Studio Video + Microfon + Mini Trepied Mount Kituri cu Rece Pantof Cap Trepied pentru iPhone

188.01lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vlogging Rig

1. Aceasta este o trebuie să aibă pentru tine, dacă vă place de înregistrare video de înaltă calitate. Se face clipuri video de fotografiere mult mai ușor, deoarece au o mult mai bună aderență cu două mânere.

2. Cu 2 standard pantof de montare slot, puteți obține de iluminat și microfon atașamente. Un instrument fantastic pentru care aveți nevoie să ia de calitate superioară telefoane sau clipuri video aproape la nivel profesional.

3. Designul special vă va permite să ia de echilibru fotografii și captura unice experiențe de viață

4. Un accesoriu must-have pentru oricine care doresc să-și îmbunătățească film abilitățile cu un telefon care trage imagini mai bune decât multe camere high end. Se poate monta cu orice trepied sau slider sau dolly.

5. Compatibil cu cele mai multe smartphone-uri de la 4 cm la 11 cm de ecran.

Lumina De Studio

1. Aceasta este o cameră video profesionale cu LED lumina camera.

2. Mini design, ușor de a lua în buzunar și lumină pentru fotografie de telefon sau DSLR Mirorless fotografie aparat de fotografiat.

3. Include independent de comutatorul de alimentare și să păstreze aceeași luminozitate atunci când porniți-l din nou.

4. Suport baterie de litiu de putere de intrare sau 4 x baterii AA (bateriile nu sunt incluse), mai convenabil de a folosi.

5. Suport extern de intrare de putere (micro 5 pin de port), potrivit pentru utilizarea perioadă lungă de timp.

6. Construit-în 96 de piese de înaltă calitate margele de LED-uri.

7. Rotirea comutatorului poate regla luminozitatea fără filtru cu plăci, potrivit pentru o varietate de fotografie de atmosfera.

8. Extrem de eficiente, de economisire de energie, consum redus de energie.

9. Poate fi fixat în camera hot shoe priza, lumini profesionale, cadru sau aparat de fotografiat trepied utilizare.

10. Cu un 1/4 inch de sex feminin șurub pentru DSLR precum Canon, Nikon, Sony, si alte Video. În plus, acesta ar putea fi folosit pe un trepied 1/4 inch pentru a ajuta la iPhone proprietarul pentru a lua minunat clipuri video și fotografii.

Microfon

1. Microfonul poate fi fixat pe DV cu microfon gaură și calea. MS stereo sistem permite un sunet natural pick-up. Oferind un sunet stereo de imagine cu o claritate superbă.

2. Pickup model (afectează soundstage lățime) poate fi setata la 90 sau 120 in functie de sunet.

3. Se potrivesc pe orice dispozitiv pe care aveți de 3,5 mm MICROFON mufă și hot shoe.

4. Răspuns în frecvență: 30-15000Hz.

5. Sensibilitate: -40dB+/-2dB (0dB = 1V/Pa la 1KHZ).

6. Notă: atunci Când comutați "off" la "on", lumina va clipi apoi oprit pentru a economisi energie. Atunci când lumina se aprinde intermitent pentru o lungă perioadă de timp sau întotdeauna flash în timpul utilizării. Indică puterea nu este de ajuns.)

Mini Trepied Mount

1. Ușor și portabil de design, doar 150g.

2. Realizate din gros și robust din plastic, perfect pentru fotografiere de acțiune de sport imagini de la un unghi fix, dar poate fi, de asemenea, folosit ca un mâner pentru a trage video sau fotografii cu GoPro, compact aparat de fotografiat sau smartphone.

3. Noul mecanism buton vă permite să poziția și de blocare mingea cu capul într-un rapid, intuitiv mișcare. Apăsarea butonului lanseaza mingea în comun pentru a se deplasa liber. Atunci când butonul este eliberat, balonul este blocat automat în poziția selectată.

4. Cu această construcție solidă, acesta oferă o bază sigură în orice situație și picioare de cauciuc garantează o stabilă și alunecare-cumpărare gratuit pe orice suprafata.

5. 1/4 inch șurub universal, compatibil cu Canon/ Nikon/ Sony/Pentax camere compacte și ușoare, altele greutate Dslr cu 1/4 inch fir; potrivit pentru GoPro 5/4/3+, și iPhone, Galaxy, Huawei, Haweel și alte smartphone-uri.

6. Sarcină maximă: 1kg.

7. Dimensiuni: 17.3*5.5*4.3 cm.

General Materialul PC-ul, ABS Dimensiune Soclu 1/4 inch Dimensiune Produs 25*13*4cm(Video Rig) Greutate 164 g(Video Rig) Microfon Gama de Frecventa 30Hz-15KHz Impedanta de 200 ohm Sensibilitate -40dB+/-2dB (0dB=1V/Pa, 1KHz) THD SPL 120db S/N Ratio 76dB (1KHz la 1Pa) Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Microfon

1 x Lumina de Studio

1 x Video Amator

1 x Suport Trepied

1 x Frig Pantof Cap Trepied

1. Am expediat de la Vilatudor.ro' adresa numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 2. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail sau Vilatudor.ro Standard de Transport care costa in jur de $2. 3. De obicei, ne va livra comanda la tine în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat de Vilatudor.ro. 4. Dacă nu ați primit comanda în timpul de livrare, sau dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în termen de o zi lucrătoare. 5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Aceste taxe nu sunt incluse în prețul produsului și costul de transport maritim.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 26cm x 16cm x 12cm (10.24in x 6.30in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.61kg (1.34lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Cameră pentru Telefon Filme Muntele Stabilizator
potrivit pentru iPhone, Galaxy, Huawei, Xiaomi, HTC, LG, Google si Alte Smarphone
Caracteristică Se Ocupe De Realizarea De Filme Înregistrare Vlogging Rig Caz
Numărul De Model PKT3023
Compatibil Acțiune Aparat De Fotografiat Marca telefon
Material PC
Nume De Brand PULUZ
Stil Video Smartphone platforma

Produse similare