BTT-101 Transport Gratuit Nail Art Manichiura din Otel Inoxidabil Cuticula instrumente de Împingere Remover Clipper Seturi de scule

34.52lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


începe

end

Greutate: Aproximativ 100 g

Culoare: Argintiu

Dimensiune: app 13 cm

Material: Otel Inoxidabil

Pachetul include : 1* mare împingător 1* mic împingător 1* nipper cuticula 1*cuticula clipper

Observație : Dimensiunea Poate fi de 2-3cm de Eroare din Cauza la Îndemână Măsură;

Culoarea Poate fi Putin Diferit din Cauza la alt Monitor,Multumesc pentru Intelegere

Informațiile De Culoare:

1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri.

2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege de culoare descriere ca este culoarea elementului sunteți de cumpărare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare.

3. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare.

Plata

În prezent, puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro card de debit,WebMoney și transfer bancar.

Despre Transport:

1.Vă rugăm să asigurați-vă că folosiți un nume complet , adresa corectă și numărul de telefon.

2.Vom trimite produsele în stoc termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. Toate produsele sunt 100% originale, NOI si testate inainte de expediere.

3.Vom avea nava China Post air mail și Suedia Post. Și poți să plătească costul de transport maritim expres (aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge) de unul singur, dacă aveți nevoie de un produs de urgență. Vă rugăm să ne contactați.

4.Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut. Despre Feedback-Ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs, Ne așteptăm feedback-ul pozitiv și 5 stele de vânzător detaliate de Evaluare, Vom face același lucru pentru tine.

2.dacă aveți orice problemă sau nu este mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte de a lăsa alte feedback-ul, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Element Set & Kit

Produse similare