Moda Eșarfă De Tricotat De Tricotat Loom Knit Instrument Educativ Pentru Copii De Tricotat Fire De Lână Țesute Jucarii

63.55lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Țesut tocmai a fost simplu,rapid și distractiv!

Produsul este un ingenios nou război de țesut design cu filare cuie, care accelerează procesul de țesere și de a face super-simplu.E simplu de set-up și este simplu de utilizat.

Spune la revedere de la războaie de țesut tradițional,vom pune un spin nou pe țesut!

1.Atât de multe lucruri pe care le puteți crea foarte multe posibilități.

2.Face orice, de la mici,simple, potholders pentru obiecte de mari dimensiuni, cu interesante modele.

3.Țese eșarfe ,fuste,manșetă bratari,coșuri,pernă acoperă,aruncă,poșete și altele.

4.Țese elemente de orice lungime,și până la 7" wide folosind un război de țesut.Conectați războaie de țesut pentru a țese mai larg de elemente.

Observație: 1. Toate produsele sunt 100% Noi. 2. Puteți reveni la elementele achiziționate în termen de 14 zile după ce ați primit coletul, dar trebuie să suporte costurile legate de livrare. 3.Unele măsurarea poate avea 1-5% diferenta cu una reală. 4.Culori diferență există între imaginea de cel actual. 5.Nu se lăsa la îndemâna copiilor,a se utiliza cu grijă. Produse 1.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de livrare este corectă înainte de a confirma comanda. 2.Vom verifica toate produsele înainte de expediere pentru tine. 3.Vă rugăm să alegeți mărimea potrivită sau culoare pentru ceea ce vrei,va vom trimite coletul ca ai alege în ordine. 4. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. 5. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. 6. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 7. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii. 8. Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător. Plată 1.Noi, de obicei, accepta plata prin escrow. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile de livrare este corectă înainte de a confirma comanda. Transport 1. Vom face freeshipping livrare prin CHINA POST cele mai multe părți ale lumii, dar nu livram la P. O. BOX sau APO/FPO. 2. În mod normal, ne-ar face pentru livrare în termen de 1 săptămână după ce plata dvs. a sosit. 3. Oferim, de asemenea, rapid de livrare de către EMS/DHL/UPS/TNT, dar în plus costul de transport maritim este necesar. 4. Pentru orice întrebare cu privire la livrare, pls nu ezitați să ne contactați. Feedback-ul feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi și cumpărătorii noștri, așa că lasă-ne câteva cuvinte despre elementul ai, indiferent că este pozitiv sau negativ. Pentru orice întrebare despre produsul primit, pls nu ezitați să ne contactați. Certificare:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 36cm x 15cm x 9cm (14.17in x 5.91in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Tip Seturi De Scule
Dimensiune 35*12.5*7.5cm
Material plastic
culoare ca spectacol cinematografic
Element nume de tricotat, război de țesut set
Nume De Brand d&d
Utilizarea Tricotat Instrument
Articol nr DS17040801

Produse similare