Drinkware Quik Ceașcă Ușor Bubble Negru Lut Violet Călătorie Ceainic Yixing Cupa Castron de Birou set de Ceai Instrumente Cadou de Crăciun 150ml

38.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume produs: lut violet Quik Cana Ceainic 150ml Produs introducere: Violet sol argilos este special naturale a solului - argila conține fier. În afară de violet noroi, sunt verde de noroi și noroi roșu. Aceste trei tipuri de noroi sunt numite nisip violet noroi. Acestea sunt realizate în diferite proporții și cu temperaturi diferite. Deci lutul purpuriu set de ceai prezintă o culoare speciala. Domeniu de utilizare: profesional ceremonia ceaiului unelte de fabricare a berii, potrivit pentru pu' er de ceai, ceai verde, ceai negru și ceai oolong, etc. Caracteristici: - Ușor de utilizat, convenabil. - Alegerea perfectă pentru utilizarea acasă, călătorind și gifting. Specificatii: - Ceainic: 9.5(L) x 4.5 cm(H) - Teacup: 7.5(L)x 3.5 cm(H) - Material: lut violet - Total greutate: 350g - Volumul de ceainic: 150ml - Volumul de ceașcă de ceai : 10 0ml - Culoare: Negru ca imagine - locul de Amplasare: China Pachetul include: - 1 x Ceainic - 1 x Ceașcă de ceai

TRANSPORT:

Livrăm Gratuit în întreaga lume Livrare prin ePacket sau China Post Air mail .

Am expediat la Vilatudor.ro adresa de plată NUMAI. Vă rugăm să confirmați înainte de a plăti.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si Codul Postal este corectă. Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.

Timp de livrare aproximativ 7-20 zile lucrătoare. O țară poate dely 1-2 săptămâni.

De obicei, Vom livra produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

În urma este normal sosire timp, rata de referință pentru dumneavoastră:

Tara

Zile lucratoare(nu inclusiv de vacanta)

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>35

Statele Unite Ale Americii

Nominală(sosit timpul)

5.1%

50.1%

33.6%

7.5%

3.7%

Contactati-ne

Europa

Nominală(sosit timpul)

8.6%

61.2%

19.1%

7.0%

4.1%

Contactati-ne

Australia

Nominală(sosit timpul)

4.7%

De 52,6%

30.2%

9.6%

2.9%

Contactati-ne

Canada

Nominală(sosit timpul)

6.7%

50.6%

30.4%

8.5%

3.8%

Contactati-ne

Rusia

Nominală(sosit timpul)

1.5%

10.3%

29.7%

41.2%

18.8%

Contactati-ne

Asia

Nominală(sosit timpul)

10.5%

30.6%

43.8%

12.1%

4.0%

Contactati-ne

Altă Țară

Nominală(sosit timpul)

3.5%

25.0%

47.9%

17.9%

5.7%

Contactati-ne

1) Clienții pot fi supuse drepturilor de import și a impozitelor. Vom percepe cumpărător pentru prețul de cumpărare numai. Orice costuri suplimentare suportate de la vămuire trebuie să fie plătite de către cumpărător.

2) facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide. Cu toate acestea, ca Servere vreme,Curat, Personalizat,etc Vacanță motiv, uneori imprevizibile întârziere poate avea loc. Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, Pls contactati-ne imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.

FEEDBACK-ul:

Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Vilatudor.ro. Multumesc. În plus, Doar 5-Vânzător Detaliate Opiniile sunt binevenite.

RESTITUIRE&POLITICA DE RETURNARE:

1) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.,în Termen de 5 zile de la primirea mărfurilor pentru orice motiv, să ne anunțați. Vom înlocui cu promptitudine element sau a vă oferi o rambursare.

2) taxele de Transport și manipulare nu sunt rambursabile.

3) transport De marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

4) Pentru protecția dvs., vă rugăm să asigurate de pachetul tău.

GARANȚIE: garanție Avem tot ce ne vinde cum este descris. Dacă oricare dintre produsele noastre au fost denaturat vom returna 100% din plată. Dacă nu sunteți mulțumit cu orice produs care ați cumpărat de la noi, vă rugăm să ne contactați la primire, ne va ajuta să rezolve perfect, nici banii inapoi sau un produs de schimb (cumpărătorului alegere).

CONTACTAȚI-NE:

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Suntem bucuroși să răspundă la întrebări despre produsele noastre, precum și de a face recomandări pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 14cm x 12cm (5.91in x 5.51in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Nume De Brand LanBeiJia
Numărul de Utilizatori 2
Material Lut Violet

Produse similare