Barbati Femei Unisex Lucrate Manual Lanț Cravată Colier Din Metal Pătrat De Blocare Blocabil Guler Grele Cravată Colier

53.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Barbati Femei Unisex Lucrate Manual Lanț Cravată Colier Din Metal Pătrat De Blocare Blocabil Guler Grele Cravată Colier

Descrieri:

Culoare: Aur, Argint Dimensiune : Gât Săptămână: 30cm-40cm. Dacă dimensiunea este în afara acestui interval,vă rugăm să ne lăsați un comentariu notă sau contactati-ne. Material: Metal NOTĂ:Această Cravată este făcut de Mână.Foarte Cool,Foarte Frumos!! Detalii: Acest produs este făcut de Mână.100% lucrate MANUAL!! Pachetul de Conținut: 1 buc Cravată / NU O Pereche

cumpara nostru înregistrări

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Chinei, Luxemburg, Nigeria, Hong Kong, și noi nu sunt livrate la APO/FPO.

Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

Ne pare foarte rău, nu avem suport combina poștale.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 7. Timpul De Livrare

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate .

12 luni Garanție de Producător . Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit când ai rec eive articolul dvs., vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul COMENZII.

De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de O zi lucrătoare . Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Colier Tip Coliere Coliere
Compatibilitate Toate Compatibile
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Lungime 30cm-40cm
Tip De Element Coliere
Material Metal
Fine sau de Moda Moda
Tip Lanț Coarda Lanț
Metal de culoare Aur
Gen Unisex
Stil Punk
Numărul De Model oigb
Forma\model Scrisoare
Nume De Brand Boscavan
Dimensiune Pandantiv 30cm-40cm
Funcția Starea De Spirit Tracker

Produse similare