Inima difuzor pandantive en-gros uleiuri esențiale colier aromoterapie colier difuzor de sticla pandantiv ulei esențial coliere

101.58lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Va vom trimite asortate de culoare pentru comanda dumneavoastră. Dacă aveți o cerere specială pe culori, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.:-) Avem listate toate culorile in stoc. Colier lungime: 18 inch(45 CM)

Sticla Volum: 0,5 ml

Sticla dimensiuni: inaltime*latime*grosime 2,7 cm*2.5 cm*1.3 cm (masurat la punctul maxim)

Material: sticla lucrate manual, dop, cooper colier, aliaj de zinc coroana(cu rodiu plantare)

ShiningStory Moda Bijuterii en-gros - Vizita Magazinul Nostru ShiningStory este specializata en-gros ieftine bijuterii de moda. Avem propriile noastre profesionale fabrică de sticlă de murano bijuterii. Vizitati magazinul nostru pentru a vedea mai multe: Mari, Regulate Stoc Cum ne pachet comanda elementele sunt bine protejate de bubble sac și cutie. Livrare - comanda sunt livrate de către profesionale de curierat

Valoarea totală a Comenzii Pentru Comanda>$150 De metoda de Transport maritim Singapore air mail service(Urmărite) * DHL, Fedex, EMS, sau alte comercială compania expres * Comercial serviciul express este utilizat de obicei pentru clienții din statele UNITE ale americii, Canada, Europa, Oceania și America de Sud. La distanță de zona de cumpărători, vă rugăm să contactați-ne despre asta. Plată și Cumpărătorul de Protecție puteți alege plata pentru folosirea cardului de credit, west union, transfer bancar, etc.... Și plata va fi lansat doar la noi după ce primiți și fericit cu comanda dumneavoastră. Achiziția dvs. este complet protejat de Vilatudor.ro.

Serviciul nostru pentru Clienți Dacă nu ești fericit, nu suntem fericiți. Sunteți mai mult decât bineveniți să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebare sau problemă. Vă garantăm un răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.

Garantam Noi garantam veți primi mărfurile în stare bună, în timp.

Vom retrimite bunuri sau de restituire, dacă urma să se întâmple:

1.Pachetul este pierdut, deteriorat, furat sau înainte de a ajunge la tine

2. Un e-Mail de Aer pachetul nu a ajuns după o lungă perioadă de timp, Aceste cazuri sunt rare, iar dacă acest lucru se întâmplă, vă vom informa cu privire la termenul de livrare pentru dvs. de pachet, care va fi de aproximativ 30 de zile, în funcție de regiune.

3.Pentru un client sosit cu produse avariate.

Oferim servicii prompte atunci când vă confruntați cu orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 10cm (3.94in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Forma\model Inima
Fine sau de Moda Moda
Metal de culoare placat cu argint
Material Sticla
Tip De Element Pandantive
Gen Femei
Numărul De Model eon0974jc8
Pandantive De Tip Slide
Stil Trendy
Metale De Tip placat cu argint

Produse similare