Motocicleta plăcuțe de Frână Ecologice Pentru Spate HONDA CR 150/250 R 2002-2008 CRF 230 L 2008-2011 FRÂNARE OEM Nou Transport Gratuit

49.90lei

Adauga la lista dorintelor

Motocicleta Frâne

Descriere produs


BINE ATI VENIT LA ZPMOTO 'S SHOP

Compatibilitate: APRILIA alfer fantic HONDA MEGELLI PUZEY

Echivalent cu EBC # FA346

Această Listă este pentru o Pereche de plăcuțe de frână pentru urmatoarele modele:

F= Fata - R= - Spate, F & R= Față Și Spate

Ușor De Instalare. Direct OEM montarea

Pachet: 1 Pereche x Plăcuțe de Frână (Ca in imagine)

ZP Frâne produce trei tipuri de plăcuțe de frână special pentru scutere – plăcuțe de frână organice , Rosu de frana ceramice si sinterizate plăcuțele de frână.

Plăcuțele de Frână Kevlar organice seria oferă exact asta, o mai mare pad de performanță și de viață pentru mijlocul grele scuter bicicleta gama.

Aceste scuter plăcuțele de frână sunt făcute în CHINA, folosind 30% cupru pulbere de greutate cu granule de carbon . Ele oferă o durată de viață mai mare decât originalul tampoane împreună cu un bun efect de frânare și aproape nici un disc daune. Acest compus este potrivit pentru utilizarea pe toate mai grele scutere cu motoare mai mari de repede strada utilizat și este perfect pentru utilizarea cu orice disc de frână material.

Numai premium ingrediente non-toxice sunt utilizate atunci când aceste tampoane sunt fabricate ceea ce le face un produs eco-friendly, fără a compromite calitatea. Kevlar organice de mare durabilitate scuter tampoane cu 30% cupru pulbere de greutate și granule de carbon pentru a oferi un pad care dureaza mult mai bine decât originalul tampoane și cele mai multe concurent de tampoane, dar oferă o calitate superbă a frânei de efect. Kevlar organice serie tampoane sunt o alegere perfecta pentru mai grea și mai mare motor de scutere in spirit de uz urban și sunt potrivite pentru utilizarea cu toate tipurile de disc materiale.Excelent tampoane la un preț affortable. Cea mai populara alegere.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII ALE ACESTOR PLĂCUȚE DE FRÂNĂ:

· Carbon organic compus

· TÜV și ECE R-90 aprobat

· Extinde durata de viață de peste tampoane standard

· 30% din greutate cupru moale praf incluse îmbunătățește viața, dar nu înseamnă absolut NICI un disc daune

· Superb deget putere de frânare și de control

· Durata de viață mai lungă decât pur organice, ideale pentru scuter de inchirieri biciclete si masini mai grele.

· ECO-friendly cu zero ingrediente toxice.

· Absolut NICI daune disc cu aceste tampoane.

· Consum Redus De Praf.Ideal pentru călăreți rapid.

· Proiectat pentru toate vreme de aplicații și stabilitate la Temperaturi Ridicate.

· Recuperarea rapidă a forței de Frânare în timpul umed.

· Oferă neegalat pedala simt.Depășește Specificațiile OEM.

Este noua ta sursa pentru Motociclete si ATV-uri piese și accesorii. Mii de produse la pretul corect, Dacă nu vedeți în Vilatudor.ro Magazin , vă rugăm să ne contactați. Suntem adăugarea de noi lucruri de zi cu zi și ne putem bate, de obicei, cu orice preț! Plăcuțele de frână și discuri sunt critice pentru siguranța și ar trebui să fie inspectate în mod regulat. Semne plăcuțele de frână trebuie înlocuite includ: · Vibrații · Slefuire · Guițat · performanță Slabă

Putem accepta Alipay / Paypal / Western Union / MoneyGram. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Ne va livra comanda dvs. în termen de 24 de ore de la primirea de plată verificată. Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail,Vom livra la Alipay adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Am expediat în întreaga lume Prin Aer-Mail,termenul de Livrare este de 8-28 zile lucrătoare. EMS: 5-14 zile. DHL/UPS: 3-7 zile. Expediere rapidă: Express Mail Service este disponibil. Aveți nevoie să ne contactați cu privire la acest serviciu. Cumpărători - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Dacă te simți dezamăgit cu element, spune-ne în termen de 7 zile de la livrare. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală de restituire sau de schimb. Costul de expediere suportate este pe tine. Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/ negativ feedback-ul. Ne pasă de fiecare cumpărător și va face eforturile noastre de a rezolva orice problemă într-o bun mod de afaceri. Satisfactia dumneavoastra este nostru NR.1 prioritate.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Odată ce ați lăsa feedback-ul pozitiv, sistemul nostru vă va oferi feedback-ul pozitiv în aceeași zi.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. ZPMOTO Piese de Motociclete și Accesorii de Dezvoltare Co,Ltd este un producător de frunte și exportator, care este preocupat cu proiectarea, dezvoltarea și producția de piese și accesorii pentru motociclete. Ne sunt situate în Guangzhou, care în apropiere de Hong Kong cu cel mai convenabil de transport accesul aerului expres și ocean transport din lume. Toate piesele noastre sunt conforme cu standardele internaționale de calitate și sunt foarte apreciate într-o varietate de diferite piețe în întreaga lume. Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau ar dori să discute o ordine particularizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare la formarea relațiilor de afaceri de succes cu noi clienti din întreaga lume, în viitorul apropiat Și dacă ordinea în cantitate mare. vă rugăm să contactați cu noi. En-gros este binevenit. Cantitate Mare, Pret Mai Bun. 1.Ne-am situat în Guangzhou, cea mai mare piata de electronice din China. Avem unică de avantaje geografice și prosperitatea comerțului exterior. Ne oferă un număr foarte mare de afaceri electronice

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 4cm x 12cm (3.15in x 1.57in x 4.72in)
Tip De Unitate Pereche
Articol Greutate 0.25kg
Numele Modelului ZP346
Tip De Material CUPRU,CARBON,ALUMINIU, STANIU, GRAFIT
Caracteristici Speciale plăcuțe de frână
Tip De Element Discuri De Frână
Lățime Produs 4.48cm
Element De Lungime 6cm
Nume De Brand DTRAD
Extern De Certificare De Testare ECE
Înălțime Element 1.1cm
Articol Diametru 6cm

Produse similare