Doamnelor ochelari femei ochelari de vedere fata de cadru Borboleta Lunetele oculos de grau feminino decration picior poate Rotit de design de moda

53.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1---Despre Zobwn Optic co.,ltd:

Avem propriul nostru cadru de fabrica, pretul este de fabrica noastră de export en-gros preț și de a salva pentru tine, mai multe stiluri disponibile pentru dvs., pentru a alege și mai mult de 1000 de stiluri în stoc , un ordin poate amesteca cu diverse materiale, tipuri, stiluri, modele și culori , fiecare cadru este în stare bună și va inspecta fiecare înainte de expediere, livrare rapida, costul de transport maritim, putem obține o reducere de bun de a împărtăși și de a salva pentru tine, toate exprima companie de servicii avem contact Vilatudor.ro STANRD de TRANSPORT // Vilatudor.ro SAVER // Vilatudor.ro PREMIUM de TRANSPORT // E-Pachet // EMS / / / DHL / FEDEX // Yan Wen Economie / , putem alege un cel mai rapid și economic de curierat pentru tine, este foarte convenabil . Preț: mai mare cantitate de a cumpăra, mai multe discount-ai luat!

2---Detalii informtaion pentru produse:

Nume Model: ZB-2146

Material: OȚEL STAINESS

Acolo 1 modele total de 2 culori pentru a alege, vă rugăm să verificați următoarele imagini de detaliu.

vă rugăm să verificați următoarele imagini.

MOQ: 1 BUC

3 ---Despre produsele imagini:

4---Pachetul Detalii: (poze atașate)

5-Plata & Livrare

Ne accepte plata prin T/T, Westen Union, Paypal, Escrow, Alipay, L/C Moneygram

Am prefera Escrow, este mai ușor pentru amândoi.

Am expediat în întreaga lume, în termen de 3 zile lucrătoare de ofter plata este confirmat.(Vilatudor.ro are nevoie de 24 de ore pentru a confirma plata.

Livrăm doar a dat adresa de pe Vilatudor.ro. Numele tău Complet, adresa completă la partea, și numărul de contact sunt necesare.

Dacă ordinele sunt returnate pentru informații incomplete adresa, nu suntem responsabili pentru asta.

Oferim transport gratuit prin China Post de Aer și ePacket. Ei iau, de obicei 15-26 zile la țară. Uneori, se va amâna pentru o vreme rea sau personalizate probleme. Vă rugăm să fie pacient.

În mod normal, pachetul poate fi urmărit în termen de 15 zile.

Daca nu - /t primi ittem termen de 30 de zile, pls contactati-ne si va vom ajuta să-l urmăriți.

Dacă ai nevoie de o livrare mai rapidă, putem trimite bunuri de către EMS, DHL, UPS, FEDEX (va trebui cost suplimentar)

6--Fiscale Personalizate

Noi nu ne asumam nici cutomes taxe, dar vom face tot posibilul pentru a vă ajuta dacă nu există nici vamale problema cu pachetul.

Putem declara o valoare scăzută pentru a ajuta reuce fiscale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă este necesar.

7-Feedback:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă vă mulțumiți cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

Feedback-ul negativ nu poate rezolva problemele, de comunicații este podul de mintea umană și lumea este întotdeauna frumos sub buna comunicare.

Dacă marfa sau serviciul nu satisface, vă rugăm să ne dea o șansă de a îmbunătăți înainte de a deschide un litigiu. Noi facem întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

8-Returnează

Elemente ar trebui să fie returnate în termen de 7 zile de la data primirii dacă nu există nici o problemă.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce element defect.

Elemente de returnare ar trebui să includă orginal ambalaje și accesorii.

Transport și predarea taxele sunt non-rambursabile în orice caz.

9--Politica De Returnare:

Dacă produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută, vanzatorul promite că se poate reveni înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă. Taxa de returnare vor fi suportate de tine. Sau, puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord valoarea de rambursare direct cu vanzatorul.

N. B.: în Cazul în care vânzătorul oferă "Protecție Mai" service pentru acest produs, vă poate cere rambursarea până la 15 zile de la finalizarea comenzii.

10--vânzător de servicii:

· 1-Pe-timp DeliveryIf nu primiți cumpărare în termen de 27 de zile, puteți solicita o rambursare completă înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare).

·2-- Mai ProtectionYou încă mai pot cere banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dvs. în termen de 15 zile de la finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare).

3-Returnează ExtraYou poate returna orice produs, chiar și cei în stare perfectă, în orice moment înainte de finalizarea comenzii (atunci când faceți clic pe 'Confirmarea primirii Comenzii sau depășește interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă. Costurile de returnare vor fi suportate de tine. Vă rugăm să vă asigurați că produsul nu a fost folosit si este in ambalajul original

Nume Model: 8305

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Accesorii Ochelari
Material Cadru Din Oțel Inoxidabil
Gen Femei
Numărul De Model ZB-2146
Nume De Brand ZOBWN
Model Tip Solid
Accesorii Ochelari Rame

Produse similare