SPA de Migdale Dulci, Ulei Esențial Uleiuri Naturale Organice 1000ml 1kg Transport Gratuit Prunus Amygdalus Dulcis

234.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De Migdale Dulci, Ulei -

Nume: De Migdale Dulci, Ulei De

Denumirea botanică: Prunus amygdalus dulcis

Tara de Origine: Spania

Metoda de Extracție: Presat la Rece,

Planta Parte: Nuci/ Kernal

Numai pentru uz extern

Scop : scopuri Cosmetice

Descriere:

De migdale Dulci, Ulei este unul dintre cele mai populare, dar uleiurile folosite în lumea de astăzi, și pentru multe motive de mare. Acesta este produs pe scară largă și în abundență la nivel global, ceea ce face pentru puternic de aprovizionare și stocuri mari. Ca tu stii, migdalele sunt consumate în masă pentru produse alimentare. Migdalul este un arbore mic cu frunze căzătoare, în creștere între 4 și 10 de metri în înălțime. Ulei de migdale a fost în mod tradițional utilizat pe scară largă în mână și creme de piele sau din proprie aplicate direct pentru a ajuta la calma pielea uscata si iritata. Acest ulei este unul dintre cele mai populare uleiuri pentru masaj corporal, din cauza texturii sale de lumină și aroma de lumină. Acest ulei special este hidratant, se potrivește cele mai multe aplicații cosmetice, este bogat este esențial acizi grași și vitaminele a și E.

Dacă suferiți de orice forme de alergii Nuci sau pielii sensibile la uleiuri de nuci, vă rugăm să fața locului a testa acest ulei pe partea inferioară a brațului pentru a testa dacă sunteți alergic, înainte directe și liberal potrivită pentru față sau corp pentru a fi siguri.

Doar câteva din Multe Beneficii: Pentru piele: ea este un excelent hidratant pentru corp, este plin cu antioxidanti, acizi grasi omega-3, proteine, vitamina e, magneziu și calciu. Mare bas ulei pentru balsam de buze Make up remover: puteți folosi ulei de migdale dulci pe fata ta pentru a lua off de machiaj. Ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii în acest proces. Mâinile: ulei de migdale este foarte bun pentru hidratare maini, unghii si cuticule. Ajută la reducerea cearcanelor

USD 68.00 /kilogram USD 32.00 /kilogram USD 42.00 /1 kilogram. Comenzile vor fi procesate și expediate în termen de 24-48 de ore după ce plata este clar. 2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Transport gratuit: Toate produsele cu transport gratuit va fi postat de propria noastră metodă de transport maritim care are 7-25 de zile pentru a ajunge, depinde de țară.Pentru Brazilia va până la 60 de zile uneori. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți. 1.Acceptam plata Escrow numai, și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării. 2.IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impună pe produs înainte de cumpărare. 3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

1.Va oferim 14 de zile politica de returnare. Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile t de la data vei primi comanda dumneavoastră dacă aveți orice probleme cu produsul, și-ar dori să se întoarcă.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Vilatudor.ro.

3.Va vom returna INTEGRAL de PLATĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri cel mai bun posibil. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe săptămână. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă aveți.

Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Kilogram
Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Ingredient alte ingrediente
NET WT 1000
Ulei Esențial De Tip Compus Ulei Esențial
Tip De Element Ulei Esential
Numărul De Model 1KG DE PIELE

Produse similare