Portabile Ieftine Drăguț Amuzant Birou Modern Creativ Cadou Personalizat Panda Priting Ceramice De Cafea Cana De Ceai Cu Capac Oglinda

64.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mai favorabil Dacă adept magazin

Descriere produs Specificații pentru cani ceramice Element Nume Portabile Ieftine Drăguț Amuzant Birou Modern Creativ Cadou Personalizat Panda Priting Ceramice de Cafea Cana de Ceai Ceașcă Cu Oglindă, Capac Articol Nr cana mic Dejun-2 Material Ceramic, Portelan,portelan Dimensiune 7,5 cm * 14cm Greutate / Capacitate de 380g/ml Culoare Galben / Roz / maro / Portocaliu / Verde / Albastru OEM Mai mult de 1000 BUC Acceptabil MOQ 1.000 de bucăți fiecare element de Ambalare caseta de Culoare Finisaj Mat / Lucios Glazura de Tip Tablou de Servicii de Contact, în Termen de 12 de ore Acorde o atenție la

1.Vă rugăm să rețineți că, deoarece fiecare pahar este lucrat manual si pictate manual, va exista mici imperfectiuni care fac din fiecare piesă unică și specială.

2. Capacul va împiedica apa de la di rt,b ut nu poate fi o cantitate mică de scurgere, dacă ai pus paharul cu susul în jos Imagini Detaliate

De ce să folosiți noastre cana de ceramica? Deoarece consumul de cafea la o cana de ceramica are un gust mai bun!

Cana de cafea este folosit de obicei pentru consumul de băuturi calde, cum ar fi cafea sau ceai

Acesta dispune de un special concepute mare confortabil mâner pentru a preveni arderea mâinii.

-A făcut din calitate premium cerami

-Mare Cadou pentru Ziua de naștere Colegii, Bărbați, Femei, Tata, Fiul, Fiica, Soțul sau Soția

-Reutilizabil Ceașcă de Cafea poate fi folosit pentru cafea, ceai sau orice lichid

-Are un special concepute mâner mare pentru a vă oferi o prindere confortabilă în timp ce vă împiedică să arsura de la mână

-De înaltă calitate de imprimare pentru a asigura citat cuvintele nu sunt ușor de îndepărtat

-A face pe cineva să zâmbească cu amuzant, drăguț, sau expresivă opera de arta

Dacă doriți să alegeți exprima de transport maritim, trebuie să te percepe taxa de transport. (Cum ar fi, EMS, DHL, fedex, TNT,)

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și amplasare post de expediere sau de la vreme, de la distanță locul de sejurul dumneavoastră. deci, unele parcele va fi amânată sau elementul brokened, dar nu vă faceți griji despre asta, dacă s-a întâmplat pls contact cu noi, în primul rând, vom face cu ea, Dacă nu ai primi coletul inainte de momentul final vă rugăm să ne contactați imediat, va vom contacta cu china post pentru a verifica și apoi a vă oferi o soluție satisface Vom suporta pierderi în cazul în care parcela pierdut sau elementul brokened pe mod de transport maritim, astfel încât pls contactați cu noi, dacă e s-a întâmplat, Dacă primiți elementul greșit sau nu ca element, sau vei primi produsele defecte, pls contactati-ne imediat.

Vom lăsa în mod automat un feedback pozitiv pentru toată lumea cine a finaliza tranzacția și să ne lase feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să nu uitați să ne dea de CINCI STELE de pe toate Detaliată Vânzător Opiniile.

În cazul puțin probabil, dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să NE CONTACTAȚI înainte de a transmite evaluare.

Noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare.

1. În scopul de a oferi cele mai bune servicii, vă rugăm să trateze tranzacția destul. Feedback-ul este pur și simplu ceea ce ne urmărească.

2. Vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o soluție mai bună înainte de a lăsa un feedback neutru sau Negativ rating de feedback-ul negativ

3. Ne străduim pentru servicii de 5 stele, afirmând în avans politicilor, rata de transport maritim și de transport maritim de frecvență.

Dacă ați fost mulțumit cu această tranzacție, vă rugăm să răspundeți cu toate 5 stele! Dacă nu sunteți mulțumit,

pur și simplu lasă-mă să știu prin e-mail, mai degrabă decât lăsa scor scăzut, și voi lucra pentru a face asta.

4. Vă rugăm să mi e-mail prin "MESAJELE MELE" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" dacă aveți orice întrebare despre paginile noastre sau de cumpărare.

Un ny întrebări, vă rugăm să contactați cu noi. (Lăsați mesaj de la Vilatudor.ro) Vom răspunde mesajul în termen de 12 ore. E-mailurile vor fi răspuns întârziat privind duminică și de sărbători.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 20cm (5.91in x 5.91in x 7.87in)
Ambalare caseta de culoare
Material Ceramica
Nume De Brand HTH ATELIER
Dimensiune 7.5cm*14cm
Tip Pictura
Tip Ceramic portelan
Forma Cu Capac
Drinkware Tip Cani
Caietul de sarcini 1
culoare Alb
Servicii De Contact, în Termen de 12 de ore
Acorde o atenție la Capacul va împiedica apa de la murdărie
Accesorii Cu Nici Unul
Capacitate 380ml
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Utilizare Bea cafea / lapte / ceai / apa
Numărul De Model copa-2
OEM Mai mult de 1000 BUC Acceptabil
Finisare Mat / Lucios Glazura
Stil Desene animate

Produse similare