48V electrice baterie de Litiu de munte biciclete battery bms 18560 celule Și 1000w motor cu utilizarea unității de

2 628.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Electric mountain bike baterie cu litiu 18560 celule baterie de litiu, eficient și stabil, sigur și ecologic.

Configurare

Datorită diferitelor lot de producție, piesele se pot schimba, promit schimbări nu va fi nici o degradare a calității de piese de schimb, FOLOSEȘTE doar echivalentul clasa de configurare pentru a înlocui, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Transport

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit ( numai pentru anumite țări) prin DHL/FEDEX/EMS/UP-uri și etc, dar la vânzător opțiune convenabilă doar, ca noi uneori are foarte limitat, selectarea opțiunilor duo la IATA politica de la baterie cu litiu.

Direct producatori, produsele sunt vândute pentru acasă mobilier, autentic, bucurați-vă de înaltă calitate de pre-vânzare și post-vânzare de servicii.

* Produsele sunt bine ambalate cu puternice pachete,oferim rapid expres din partea noastră. Vă rugăm să permiteți-5-25 zile pentru a ajunge. Noi călduros bun venit clientul din Rusia, ne-ar încerca cel mai bun pentru a șterge personalizate și să plătească impozitul la sider (pentru piața rusă doar). Dar exprima de obicei dura mai mult timp (chiar aproximativ 30 de zile, dacă nu sunteți în Moscova) decat alte tari nevoie de înțelegere prietenos. Unele țări trebuie să aibă vămuire capacitatea, vă rugăm să cu atenție, dacă nu oaspetele clearance-ul, va suporta cheltuielile relevante.

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Mai ales pentru stimați clienți din țări din america de Sud, ajutor și sprijin pentru impozitare, dacă apare, este crucial pentru afacere. .

Baterii cu litiu în conformitate cu cerințele autorităților vamale, diferite țări, în moduri diferite, cele mai multe țări trebuie să sub-transport de baterii cu litiu pentru a trimite, asa ca vom face cel mai bun mod de a trimite, baterii cu litiu pentru a trimite tarifelor necesare pentru plata la destinatar, vom face Poate fi mai mică valoarea declarată, reduce tarifele. Inclusiv, dar nu limitat la.

Ambalare

Avem stricte de ambalare înainte de expediere, dar încă nu poate fi exclusă în procesul de transportare poartă, bat împotriva fenomenului, vă rugăm să înțelegeți.Vom încerca să fi cel mai bun.

Plata

* Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

*Escrow de Vilatudor.ro nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T, paypal, Western union,Money gram și altele.

Retur si Schimb politica

* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru rezonabile motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în starea inițială pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

Note Suplimentare

Aveți nevoie pentru a utiliza adaptorul în mod adecvat împreună cu originalul plug atunci când încărcați vehiculul nostru.

*Rezistenta:în funcție de greutatea conducătorului, diferite condiții de drum și de stilul de conducere, distanța va varia.

*Limita de unghiul de alpinism: greutate diferite în funcție de conducătorul auto, viteza este diferit, au un punct de vedere diferit.

* Se amestecă scopul de bun venit,OEM scopul de bun venit. Avem, de asemenea, posibilitatea de a exporta cantitatea mărfurilor la client cerere specifică ca un producător.

*Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 30cm (15.75in x 7.87in x 11.81in)
Putere > 400w
Tensiune 48V
Tip Motor Litiu
Nume De Brand SMLRO
design Fără perii

Produse similare