2017 Vara stiluri de imprimare talie mare căptușit bikini set push-up fara bretele cruce strappy costume de baie costume de baie costum de baie femei

50.22lei

Adauga la lista dorintelor

Înot

Descriere produs


100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Culoare: 1 culoare (după cum arată poza) Dimensiuni: 3 dimensiuni (S, M, L ) Stil: Bikini&Costume de baie Notă: 1. Vă rugăm să comparați următoarele dimensiuni de detaliu, cu ta' înainte de cumpărare. 2. Element de culoare pot varia ușor, ca și culoare în diferite tipuri de monitoare de calculator poate fi un pic diferit. 3. Vă rugăm să permiteți-1-2cm abateri din cauza manuală de măsurare. Vă mulțumim pentru înțelegere. 4.Dimensiunea este de Asia dimensiune, vă rugăm să ia propriile măsurători pentru a alege mărimea potrivită.

Dimensiune de referință cuit:cm (1 cm=0.39 inch, 1 inch=2,54 cm)

! VAMALE ȘI FISCALE:

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele Vamale și taxe de import taxă în țara dumneavoastră. Noi vă va ajuta să declarate elementul ca un "cadou" cu valoare scăzută.

! Atenție, Vă Rugăm:

Pentru nevoile de transport, rochia pe care ai primit-va avea o ori fenomen. Vă rugăm să nu vă faceți griji, acest lucru ori situația va dispărea după prima dată când a șterge sau de călcat.

! Despre culori:

Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 19cm x 10cm x 13cm (7.48in x 3.94in x 5.12in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Gen Femei
Tip De Element Set De Bikini
Model Tip Print
Nume De Brand QIANG YI
Dimensiune S, M, L
Suport Tip Underwire
Material Spandex,Poliester
Cu Pad Da
Talie Talie Mare

Produse similare