Chineză Naturale Nefrit Verde naturale brățară Brățară stil Bine bijuteriile Nobil Naturale naturale -bijuterii Mireasa transport gratuit

90.11lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Mai mici de Transport maritim și de Manipulare a Ratelor

Putem face schimb de elemente returnate pentru tine, dacă există o problemă cu un produs. Fiecare element oferim este susținută de o garanție de 100% satisfacție. În cazul în care elementul nu este corectă sau nu-ți place, pentru orice motiv, contactați-ne imediat pentru a reveni instrucțiuni și ne va face dreptate pentru tine. Elementele trebuie să fie expediate la noi în starea inițială și nedeteriorat, în termen de 14 zile. vom lucra cu tine pentru a se asigura că orice problemă este rezolvată. Vă rugăm să rețineți că taxa de transport nu este rambursabil.

Misiunea noastră este să vă asigurați că toate întrebările sunt răspuns în timp util. Vă rugăm să nu ezitați de a transmite toate întrebările și comentariile dumneavoastră de noi , dar te rog nu ascunde adresa dvs. de email.

Vom răspunde la e-mailuri luni-vineri (nu la sfârșit de săptămână sau de sărbători).

Va multumim pentru vizita magazinul nostru. Pentru colete, mereu avem nevoie de 15-20 de minute pentru a împacheta dacă suntem suficient de profesionist, pentru că ar trebui să confirmați adresa dvs. și apoi completați în 4 exemplare vamal formularele de cerere. După ce este trimis coletul, am nevoie pentru a urmări de aproape de zi cu zi. Deși ocupat toată ziua împreună, ne simțim fericiți pentru a face conținutul pentru serviciul nostru responsabil.

Dacă sunteți mulțumit cu bunuri și servicii, vă rugăm să da-mi cinci stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine. Și sub cinci stele arată un rău în picioare pentru mine, în acest caz, vă rugăm să nu ezitați să contactați-mă să-l rezolve.

Vă mulțumesc foarte mult din nou.

Ilustrația arată cum să mă lăsați feedback-ul, vă rugăm să urmați, thx

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 5cm (7.09in x 4.72in x 1.97in)
Setarea Tip Tensiune De Setare
Bratari Tip Brățări
Diametru mm
Material Piatra
Fine sau de Moda Moda
placare placat cu argint
Metale De Tip Argint,Nici Unul
Numărul De Model 6-9
Forma\model Runda
Gen Femei
Stil Trendy

Produse similare