DZAT DT-05 Dual Dynamic Stereo de 3,5 mm În Ureche Căști cu Fir Sport Căști Izolarea Zgomotului Căști Cu Microfon Pentru Smartphone-uri

121.12lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DZAT DT-05 Dual Dynamic Stereo de 3,5 mm În Ureche Căști cu Fir Sport Căști Izolarea Zgomotului Căști Cu Microfon Pentru Smartphone-uri

Dealer autorizat, Dacă ați cumpărat această cască în magazinul nostru,vă vom trimite un mic USB LED lumina ca cadou . Vă rugăm să bucurați-vă on-line timp de transport maritim în magazinul nostru.

Petrece un an de cercetare și dezvoltare cu mare concentrare

DZAT pasiv de reducere a zgomotului căști nouă listă, dincolo general activ de anulare a zgomotului căști

tehnologie de reducere a zgomotului, cravată-in brevete complementare dublu unitate de voce, fie singur spectacole live de

de înaltă calitate bucurați-vă, simțiți natura de muzica nu se laude HIFI. Dacă o voce bună este complet până la tine DZAT este angajat la crearea de înaltă calitate căști că, chiar și cel mai normal dispozitiv terminal (telefoane mobile, MP3, etc.) poate conduce. Vom efectua tunning la date, cum ar fi sensibilitatea impedanta potrivit generale dispozitiv terminal, astfel încât cele mai multe dintre smartphone-uri poate conduce DT-05, economisirea de bani pentru a fi cheltuite pe unul scump.

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor în vamă, dar nu vă faceți griji, întotdeauna ne-am declara o valoare scăzută și mark fel de cadou sau de probă, pentru a evita probleme fiscale.

Transport și predarea

China Post normal, par avion, China Post epacket, HongKong Post airmail, și EMS nostru este de preferat servicii de transport maritim, de asemenea, oferim alte servicii de transport maritim prin intermediul TNT,DHL,Fedex și UPS,etc.(Addtional mare costul de transport maritim poate necesar)

REȚINEȚI : noi nu facem afaceri cu statul Illinois și nu putem livra orice să Illinois,statele UNITE ale americii.

Restituire/Schimb

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a schimba elementul sau de a reveni pentru a obține rambursarea. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim, dacă nu din vina noastră.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile după ce a livrat, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Afaceri

Dacă sunteți client vechi poate obține o reducere atunci când vrei să cumperi ceva nou, vă rugăm să contactați-mă dacă sunteți. De asemenea, salutăm afaceri en-gros, pentru mai multe produse va rugam sa ne contactati, multumesc. avertizare

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 18cm x 5cm (7.87in x 7.09in x 1.97in)
Nume De Brand DZAT
DZAT Model DT-05
Funcția Pentru Telefon Mobil,Sport,Comune pentru Căști,Susține muzică,Căști HiFi,Pentru iPod
Conectori 3.5 mm
Cu Microfon Da
Plug Type Tip De Linie
Sensibilitatea 95dB
Stil In-Ear
Tip Wireless Nici unul
Rezistent la apa No
Suport Card De Memorie No
O Caracteristică Dual Dinamic Cu Fir Căști
Buton De Control Da
utilizare pentru Sport Jocuri Mobilephone muzica
Sprijin APP No
Numărul De Model DT-05
Lungimea Liniei 1.3 m
Suport Apt-x No
Timp pentru a pieței 2016
comunicare Cu fir
Activă A Zgomotului De Fond No
Răspuns În Frecvență Gama 20-20000Hz
Este wireless No
Control Al Volumului No
Caracteristica B Pasiv Anulare A Zgomotului Căști
Rezistenta 16Ω
Vocalism Principiu Dinamic

Produse similare