RCD3022 Dual Redundante Receptor Sistem de Rezervă Pentru Avioane RC

34.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere:

RCD3022 este redundantă dispozitiv folosit în general pe modele de avioane, în mod redundant. se poate selecta în mod automat o mai puternică și mai de calitate receptor semnalul de ieșire receptor de semnal de la care din cele două receptoare. De predare și modul de învățare poate fi realizată prin orice comutator canal de primar transmițător pentru a alege un receptor care doriți să utilizați.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Dual Redundante Receptor Sistem De Backup

Articol NR.: RCD3022

Tensiune de lucru: 6V

Culoare: Albastru

Aplicație: faceți Dublu receptor sistem redundant asigură siguranța sistemului, Wireless interactive de predare și modul de învățare

Caracteristici: - putere de Alimentare pentru receptor - Dublu backup pentru 4 semnale Digitale de filtrare automată și semnal de traseu - Roșu LED verde indică prezenta stare de lucru - Antrenor modul de disponibilitate - mai Multe semnalizare redundante - Compatibil cu PPM,PCM, 2.4 G receptoare

Installtion Note:

Connect 4 canale de pe receptor 1 și receptor 2 cu RCD3022, care receptorul RCD3022 va alege este decis de frecvență a semnalului lățime de FS canal conectarea receptorului 1, atunci când frecvența lățime este mai mult de 1,7 ms, RCD3022 va face uz FS semnal de la receptor 1, atunci când FS semnal este mai mică de 1,7 ms sau nu semnalul vine de peste tot, RCD3022 va face uz FS semnal de la receptor 2. FS canal poate fi orice schimb canalul de pe receptor 1, și setați semnalul de ieșire mai mică de 1,5 ms în modul de Siguranță, iar semnalul pentru modul normal de funcționare ar trebui să fie stabilite pe mai mult de 1,8 ms; dacă receptorul 1 nu suport regimul de Siguranță, tot ce trebuie să faceți este să setați semnalul de ieșire mai mult de 1,8 ms în modul normal de funcționare, RCD3022 va alege semnalul de la receptor 2 imediat ce semnalul este pierdut.

În modul antrenor,intrare FS semnal de RCD3022 este controlată de comutatorul de ieșire canal de la receptor 1.

Conform schemei de mai sus, conectați receptoare și servomecanisme cu RCD3022, să acorde o atenție pentru a le conecta în funcție de fiecare număr, FS semnal ar trebui să se conecteze la portul prestabilit de receptor, semnalul redundante funcție poate fi realizat prin stabilirea FS semnal prin comutator canal de transmițător.

Manual De Limba Engleză,

Pachetul Inclus:

1x RCD3022 Dual Redundante Receptor Sistem de Backup

Retur:

Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi

Garanție:

Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție.Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.029kg (0.06lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 3cm x 2cm (1.97in x 1.18in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Material Material Compozit
Numărul De Model RCD3022
Parametrii tehnici Valoarea 9
Instrument De Consumabile dual receptor sistem de redundanță
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive dual receptor sistem de redundanță
Nume De Brand Topacc
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
RC Piese si Acc Receptoare
Patru-wheel-Drive Atribute dual receptor sistem de redundanță

Produse similare