TRANSPORT GRATUIT PERECHE Tibet Bărbați Cool Naturale Reale Lup Dinte Model Gotic Pandantiv&Colier

33.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


informații de transport maritim:

Transport gratuit prin China Post Air Mail . China post air mail, în mod normal, va dura 15 - 25 zile lucrătoare pentru a ajunge, după ce a fost postat. Uneori, vamale sau de vreme problema ar fi întârziat câteva zile. Acesta poate fi de până la mai mult de 30 de zile .

Dacă plata este de peste 150$, ne va livra coletul gratuit prin EMS ( 3-7 zile) și un cadou.

informații referitoare la plată:

vă rugăm să dau seama de toate întrebarea cu privire la elementele în mod clar înainte de efectuarea plății , vă mulțumim . plata ar trebui să fie primite în termen de 1-3 zile de la data limită. Dacă vă plac articolele mele și doresc să cumpere mai mult ,pls e-mail la mine , atunci eu vă va oferi o bună reducere si cadouri .

Politica De Rambursare:

Garanție de 100%. Dacă aveți orice nemulțumire cu produsele noastre veți primi o dată, vă rog doar să fie liber să ne contactați în termen de 7 zile, va putem oferi înlocuire gratuită sau restituire. Rambursare este ultimul preț de licitație minus Vilatudor.ro deducere de cheltuieli (comisia de afaceri). Rambursarea va fi executat odată ce obiectele au întors înapoi în starea inițială. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii ar trebui să se asigure produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când a revenit, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, nu vom plăti cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a solicita o cerere cu compania de logistică pentru compensarea relativă.

Abuot NE: eu sunt un vânzător chinez în china,și am un magazin în Yiwu.china,și multe străin ca articolele mele,așa că am deschis un magazin în Vilatudor.ro,iar acum fiica mea face Vilatudor.ro client service,sper că fiecare poate avea un timp fericit în Vilatudor.ro.

Culori Nepotrivite:

O ușoară discrepanță în culoarea poate fi cuased de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare,fundal,etc. Cu toate acestea, vă rugăm să ne contactați, dacă insistați să primiți elementele cu culoarea potrivită, va vom oferi un răspuns rapid și soluție.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 8cm x 5cm x 1cm (3.15in x 1.97in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.102kg (0.22lb.)
Gen Bărbați
Tip De Element Coliere
Tip Lanț Nici unul
Colier Tip Pandantiv Coliere
Metale De Tip no
Numărul De Model Pandantiv
Dimensiune Pandantiv Cool
Lungime 50cm
Fine sau de Moda Moda
Forma\model Animale
Material Os
Nume De Brand YQTDMY
Stil Punk

Produse similare