2018 Primăvară Nouă Găuri Vorbitor Blugi albastru Dantelă Auto-cultivare Split de Înaltă talie pantaloni Trunchiate pantaloni Elastic IOQRCJV B007

62.37lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Numele produsului: de Primăvară Nouă Găuri Vorbitor Blugi albastru Dantelă Auto-cultivare Split de Înaltă talie pantaloni Trunchiate pantaloni Elastic

LJHFCDP-02 Nume de magazin Primăvară blugi Potrivite pentru temperaturi de Primăvară și de vară stil de Moda de grosime Moderată Cald Prompt Bijuterii si accesorii modele de uzură sunt luate folosind sintagma, nu face vânzări scopuri.

Despre Noi: IOQRCJV magazin online vă urează bun venit să se bucure de o experienta de cumparare satisfacatoare. Suntem specializati in Moda pentru Femei. Am valoarea fiecărui client, precum și client angro. Noi oferim clienților noștri produse de înaltă calitate, personalizate de servicii și economii uimitoare prețurile în comparație cu comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție. FEEDBACK-ul:

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele.

2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ.

va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți.

SERVICII:

1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut, sper să se stabilească lung de afaceri cu tine.

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Metoda de plata: Ne accepta Escrow, Westen Union. Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda. Transport Termenii: Vom folosi DHL,EMS sau China Post Airmail a navei. Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare. DHL durează aproximativ 3-15 zile. Acesta poate fi urmărit. EMS nevoie de aproximativ 5-20 de zile. Acesta poate fi urmărit. China Post Airmail durează aproximativ 15-40 de zile. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu nu poate fi urmărită. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Se întoarce Termen: În caz că ai primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare. Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect , nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Lungime Ankle-Length Pants
Se spală lumina
Se Potrivesc De Tip Skinny
Tip De Element Blugi
Tip De Închidere Butonul Zbura
Material Spandex,Bumbac
Numărul De Model primăvara blugi Gaura
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
Nume De Brand IOQRCJV
Tipul De Talie Mid
Stil Birou Doamnă
Blugi Stil Pantaloni Flare
Tesatura Tip Filmate
Gen Femei
Decor Dantela,Gaura

Produse similare