53*46cm lucru Manual,DMC Seturi pentru Broderie seturi,dragoste Cal Alb model Animal goblen kit Pictura, cadou de Nunta decor

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Eco-Cusatura

Descriere produs


Bine ați venit LA FRUMOASA DOAMNĂ de Distribuție

Descriere Produs

Canva dimensiune:ABOUT53*46CM

Grid:185*160

Plin de broderie

11ct cu model imprimat, engleză instrucțiuni inclus

*************************

1 inch=25,4 mm (1"=25,4 mm)

1mm=0,04 inchi (1mm=0.04")

Vă rugăm să rețineți: un fir de broderie pot fi împărțite în 6 fire, pentru acest 11ct, vă rugăm să folosiți 3 fire de la unu la ochi

♥CUM SĂ CUSATURA:

DETALII DE AMBALARE

TRANSPORT GRATUIT Ne va livra prin China Post Air Mail transport gratuit . Dacă scopul este de peste 200 de dolari,pachetul va fi livrat gratuit prin EMS sau DHL.dar pentru Africa de arii și zone îndepărtate, nevoie pentru a comanda de 300 de dolari pentru transport gratuit pentru EMS/DHL Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale duo la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. Și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.

Am promisiunea de a se ÎNTOARCE cu credință descrie toate elementele de vânzare. Dacă produsele pe care le primesc nu este la fel de descris, vă rugăm să ne contactați. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la data primirii elemente. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line de servicii înainte de a trimite înapoi bunurile.

FEEDBACK-ul

Reacțiile tale sunt foarte importante pentru noi!!!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,Vom păstra, oferindu-vă servicii de aici. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, Vom serviciu până mulțumit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 9cm (3.94in x 3.15in x 3.54in)
Model Tip Animale
Material 100% Bumbac
Cadru No
Nume De Brand QIUSI
Utilizarea Picturi
Ambalajul Extern geanta/cutie de ambalare
Stil stil chinezesc
Tip Pachet
Panza Metoda De Ambalare Pliat

Produse similare