Timp de reumplere cartuș de cerneală pentru fratele LC121 LC123 LC125/127 pentru brother DCP-J552DW MFC-J870DW cu ARC cip

43.92lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


timp de reumplere cartuș de cerneală pentru fratele LC121 LC123 LC125/127 pentru brother DCP-J552DW MFC-J870DW cu ARC cip

Tip : gol reumplere cartuș de cerneală

Cip : cu cele mai noi upgrade ARC chips-uri

Model de cartuș : Pentru fratele LC121 LC123 LC125/127 cartuș de cerneală

imprimante compatibile:

LC121 cartuș de cerneală

Pentru brother DCP-J552DW DCP-J752DW DCP-J132W DCP-J152W DCP-J172W MFC-J470DW

MFC-J650DW MFC-J870DW

LC123 cartuș de cerneală

Pentru Brother MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW DCP-J4110DW, MFC-J4410DW DCP-J552DW DCP-J752DW, MFC-J470DW MFC-J870DW MFC-J650DW DCP-J132W DCP-J152W MFC-J6520DW MFC-J6720DW MFC-J6920DW MFC-J245 (Europa) LC125/127 cartus cerneala Pentru Brother DCP-J4110DW, MFC-J4410DW MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4710DW (Europa)

Conținutul pachetului:

1set 4buc C/M/Y/K cartușul de cerneală gol cu cele mai noi upgrade ARC cip

Cumparatorul observa :

1. Toate numele de marcă și mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor și sunt menționate aici pentru descriere scopuri numai.

2. Am testat fiecare produs înainte de expediere, va garantam 100% de lucru.

3. Vă rugăm să completați numărul dvs. de telefon corect pentru a asigura livrarea la timp a comenzii. Toți cumpărătorii din Federația rusă ar trebui să umple în întregime numele sau, el nu poate fi capabil de a primi ordine.

4. Toate produsele livrate și prezentate în imagini poate avea unele diferențe minore(lotului de produs, eticheta, ambalaj). Imaginile sunt numai pentru referință, dar toate livrat produsul+ grad calitativ nivelul și 100% garantat împotriva maerials și de manoperă. Fara o notificare prealabila. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne consultați.

5. Atunci când achiziționați comanda de la noi, vă rugăm să asigurați-vă că cartușul numărul de model se potrivește cu unul oem (cod) utilizați în imprimanta dvs., deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același.

FAQ :

Q: de câte ori poate un refillable cartuș reumplut?

Cele mai multe dintre cartușele de cerneală, dacă numai în stare bună (în cazul în care capul de tipărire nu zgâriat, înfundate sau a fost lăsat la uscat, chips-uri ok), poate fi reumplut de mai multe ori.

Q: Cum de a alege cartușele?

Ar trebui în funcție de cartuș de cerneală original de numărul de model pentru atunci când cumpără cartușe. În caz contrar, cartușul de Cerneală nu va funcționa, deoarece cartuș cip nu este aceeași pentru diferite piață, deși numărul de model al imprimantei poate fi același. Acest lucru este foarte important!!! ^_^

Q: atunci Când un cartuș nou este introdus, imprimanta uneori statele noi cartușe să fie pe jumătate plin. De ce se intampla?

Imprimanta doar estimări la nivelul de cerneala din cartus. Nu este o măsurare precisă.

Noile cartușe trebuie să fie plin și ar trebui să dureze atâta timp cât normală.

Q: Nimic nu imprimă sau culoare absența există atunci când cartuș nou(s) sunt instalate. De ce se intampla?

A se asigura că ați achiziționat corectă cartuș pentru imprimantă.

Asigurați-vă că capul de imprimare funcționează în mod normal. Efectua curățarea capului de imprimare dacă este uscat sau blocat.

Asigurați-vă că galben de etanșare eticheta este îndepărtată înainte de instalare. Absolut, asigurați-vă că orificiile de aer sunt tipărite pentru cartușe cu un galben pin atașat (non-galben de etanșare eticheta de cartuș).

Q: Pot instala gol Continuous Ink Supply System/Cartușele de la imprimantă?

Nu, nu se poate. Toate CISS sau refillable cartuș de cerneală nu trebuie instalat în imprimantă pentru a încerca chip de lucru sau nu înainte de reumplerea cu cerneală plină nivelul ei bine, cipul poate fi blocat permanent în cazul în care cartușul este gol.

Nu instalați gol (fără cerneală) CISS/cartușele de la imprimantă, că CISS/cartușe trebuie să fie umplut complet cu cerneală(rezervor/conducte/cartuș de cerneală trebuie să fie plin de cerneală), apoi s-a instalat în imprimantă; în caz contrar, atunci când cartușele de cerneală goale se introduc la imprimanta, chip-ul va fi blocat definitiv și nu poate fi utilizat în mod normal, deși după ce ai umplut de cerneală.

Q: Când am imprimați o foaie, culorile nu se potrivesc exact cu cele afișate pe ecran.

Diferite monitoriza șoferii vor produce ușor diferite culori și, prin urmare, culorile afișate pe ecran va fi întotdeauna ușor diferite decât cele pe care imprimanta imprimă.

Ai putea încerca să le potrivi dar fiecare program foloseste un ușor diferite driver și, prin urmare, fiecare schemă de culori este ușor diferită.

Despre logistic :

Peste 13 ani, ne vom concentra pe furnizarea de la Importatori, small office & home office, Distribuitori, Angrosiști, Comercianți cu amănuntul, utilizatorii finali. Până acum, vom servi mai mult de o sută de mii de clienți din întreaga lume; câștigătoare de mare renume și respect din partea colegilor și a clienților de când am dețină în mod constant convingerea: Clientul este Dumnezeu, serviciu vine în primul rând! Credem că va fi unul dintre ei, în scurt viitor.

1) Dacă nu primiți comanda în termen de stabilit timpul de livrare, după efectuarea plății, sau tu nu vezi actualizate informații de transport maritim, în mod normal, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine ASAP. Și vom extinde timpul de livrare pentru tine până când veți obține parcelă dvs., vă rugăm să setați-vă inima la restul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Compatibil Marca Frate
culoare C,M,Y,K
Cartuș de Stare Gol
Tip cartuș de cerneală
Colorate Da
Ambalarea În Vrac Da
Caracteristică Compatibil
Numărul De Model pentru fratele LC121 LC123 cartuș de cerneală
Nume De Brand YOTAT

Produse similare