Ustar Model Aerograf Curățare Oală Pulverizare Instrument Accesorii Aerograf Curățare Sticle De Pigment Colector Combinație

96.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Ustar Model Aerograf Curățare Oală Bună, stimate client! Vă rugăm să acorde o atenție specială! ! ! Toate bunurile sunt neasamblate rășină părți. nu a vândut produsele finite! ! ! Imaginea produsului este produsul finit de referință. Mărfurile sunt vândute componente neasamblate. Nevoie pentru a asambla propriul dvs., de colorat. Acorde o atenție la: Dacă rășina este îndoit sau deformat, puteți pune în apă fierbinte pentru câteva secunde și îndoiți-o ușor înapoi pentru a forma.

Stimate cumpărător vreau să încă o dată să declare că toate rășină modele pot exista mici defecte. Eu folosesc metoda descrisă mai sus pot fi reparate. Vă rugăm să pretentios cumparatori precaut de a cumpăra. Multumesc. Rasina Model De Asamblare Tutorial

Gata pentru materiale noi modele de adunare și instrumente.

Instrumente: Drenaj Clește, Ascuțitoare, Pensete, Șmirghel, Scobitori, Fluxul De Sutură, De Umplere,502 Lipici.

Operațiunea Demonstrație

Acesta este un model de 1/35 rășină soldat.

În primul rând, folosiți un clește pentru a elimina o parte din excesul de parte.

Apoi, utilizați Ascuțitoare rafinament.

Utilizați aceeași metodă pentru a tunde alte părți.

Acorde o atenție la: Dacă rășina este îndoit sau deformat, puteți pune în apă fierbinte pentru câteva secunde și îndoiți-o ușor înapoi pentru a forma.

Apoi, vom folosi de Umplere pe modelul de defect de reparare, cum ar fi găuri în braț. Utilizați o scobitoare pentru a Umplere pentru a umple gaura, așteptați pentru uscat după utilizare șmirghel curat poate. Utilizați șmirghel pentru șlefuirea să umple la loc, Dacă există ceva în neregulă cu alte părți, folosind aceeași metodă poate fi reparat. Apoi, utilizați lipici pentru a lipi toate părțile. Bine, astfel încât să putem oferi modelul aplicat de culoare.

Astfel, modelul nostru poate fi completat.

PLATA

1. Acceptam plata prin Visa, MasterCard, QIWI și Transfer Bancar.

Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vilatudor.ro în viitor.

2. Noi NU sunt livrate până la plata este eliminat.

3. Suma Totală Datorată, include prețul final plus S&H (Transport maritim și

Manipulare).

4. S&H va fi determinată pe bază asupra NAVEI PENTRU a ABORDA.

5. Atât te Rog lista de cereri speciale în SCOPUL SECȚIUNE de NOTE, atunci când face plata. De TRANSPORT maritim 1.Am expediat în întreaga LUME. 2.Comenzile procesate în termen de 2-3 zile de plată, de verificare. 3.Am expediat doar la adresele ai plecat,pls asigurați-vă că adresa de Livrare atunci când ai de plată. 4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. 6.dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7.Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom alege pentru a livra elementul din prima noastră vizibila in depozit pentru livrare rapida. Timpul De Livrare

1. Timp de transport maritim:Nave la nivel Mondial durează aproximativ 10-35 zile lucrătoare prin China Post Airmail

2.2 tipuri de livrări sunt furnizate:1,D par Avion;2,Servicii de Curierat(EMS,DHL,UPS,TNT)

3. Dacă aveți nevoie de un produs de urgență,Servicii de Curierat EMS sau DHL va fi prevăzut și un număr de urmărire legate de oferit. (în jur de 4-7 zile lucrătoare pentru a ajunge la partea ta)

4. Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Nu există taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

5. Pentru par avion,oferim on-line poate fi urmărită serviciu de transport maritim sponsorizat de China Post.

Feedback-ul De feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru înainte de e-mail cu problema ta la noi.Noi va putem ajuta pentru a rezolva problema.Toate problemele pot fi rezolvate.Multumesc din nou!

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră!Va aduce NOROC

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Gen Unisex
Avertizare Utilizare minoră sub supravegherea tutorelui
Scara 1
Cantitatea de Elemente din Set 1
Plastic Tip PC
Tip Model
Tema instrument
Numărul De Model 12
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Material Plastic

Produse similare