Transport gratuit>>naturale uriașe 20mm Australian south sea alb baroc, colier de perle 18"

642.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Minunat Plin Față de Încadrare peruca

NICI O CUTIE DE BIJUTERII

Perla este singura bijuterie creată de o ființă vie. Cu mai mult de 5000 de ani de istorie, în istoria omenirii, perla este "regina de pietre". Din cele mai vechi împărați, la drepturi de autor și celebrități de astăzi, perlele au fost adorat ca un semn de bogăție și gust rafinat.

- În zilele noastre, perle de apă dulce sunt din ce în ce mai multe și mai la modă pentru oamenii din întreaga lume. 95% de apă proaspătă perle sunt cultivate în China. Producția anuală este de aproximativ 1500 de tone.

- Cu mare calitate și preț accesibil, de apă dulce pearl a devenit o alternativă populară la Japonezi Akoya pearl și south sea pearl. Apă dulce pearl și-a creat o nouă modă în perle lume ca o alternativă la prețuri accesibile pentru costisitoare perle de apă sărată, cum ar fi Akoya, South Sea Pearl și Tahitian Pearl.

Grija pentru Perle

Chiar și perle de cultură cu straturi mai groase sunt mai fragile decât cele mai multe alte pietre pretioase, așa că trebuie să se descurce cu ele cu grijă pentru a le păstra în cele mai bune condiții.

Perlele va rămâne curat daca le-ai pus dupa ce ai aplicat machiajul și parfumul.

Șterge-ți perle cu o cârpă moale, fără scame, de indata ce le scoate. Pânză poate fi umezită cu apă sau poate fi uscat. Dacă umed, permite perle să se usuce la aer înainte de a le pune deoparte.

Murdar perle pot fi curatate cu o solutie de apa si sapun.

Nu curăța perle cu soluții care conțin amoniac sau detergenti.

Nu pune bijuterii perla într-o mai curat cu ultrasunete.

Nu utilizați produse de curățare abrazive sau freca perle cu pânză abrazivă. Ambele pot purta departe de sidef acoperire, lăsându-vă cu un aspect de câmpie șirag de mărgele.

Stocarea Perle

Nu stocați perle cu alte bijuterii, deoarece se pot zgâria cu ușurință atunci când metale sau pietre pretioase freca împotriva lor. Găsi un slot special in caseta ta de bijuterii de perle, sau păstrați-le într-o pungă moale fabricat din piele de căprioară sau un alt non-materiale abrazive.

Amenda coliere de perle ar trebui să fie racordat periodic, astfel încât sunteți sigur de mătase sau nylon care le deține este în formă bună.

Restring Perle Și Nod De Siguranță

Pentru a preveni rupere fir, este o idee bună de a avea perle racordat periodic-poate o dată pe an sau, dacă le purta de multe ori. Înnodarea firului între fiecare perla va preveni toate perlele de la care se încadrează pe fir în cazul în pauze strand. De asemenea, înnodare previne perle de frecare unul împotriva altuia și provoacă daune. Un pic de îngrijire poate merge un drum lung spre a asigura perle rămâne în condiții de siguranță și luminoase pentru anii care vor veni! Noastre de coliere de perle sunt innodate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pandantive De Tip Solitaire
Stil Clasic
Fine sau de Moda Moda
Pearl Tip Perle De Apă Dulce
Tip De Element Pandantive
Gen Femei
Material pearl
Forma\model Runda
Numărul De Model buna
Metale De Tip Argint

Produse similare