Transport gratuit NOUL HOT Grele 30" (750mm) Manual Masina de Laminare Perfect Proteja Rece Laminator

869.05lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


30" la rece laminator rece laminator poate aplica rece apăsați proces pentru a acoperi grafică cu laminare la rece film care are un bun conservant rezistent la apă și uvioresistant de performanță. Prin procesul de laminare, grafica va fi în stare proaspătă, colorfast, non-îngălbenirea. Această metodă este aplicată pe scară largă în fotografie de nunta, pulverizare și pictură, precum și montarea de postere, publicitate, fotografie, coperta de carte, document, caligrafie și pictură, invitații și multe altele. Manual, nu de energie electrică necesară asta înseamnă Că nu există nici un warm-up timp și materiale, se va muta rapid prin laminator. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți mânerul! De asemenea, puțină întreținere este necesară, comparativ cu roll-laminatoare. Rezultat Superior

De Brand nou moale de cauciuc role, suprafață netedă. Cu rece laminare, riduri sau bule sunt mult mai puțin susceptibile de a forma.

Laminatoare rece nu va afecta sensibile la căldură documente sau fotografii. Mai bine, mai sigur de laminare experiență

Plastic laminat nu se va topi și stick la role ca se poate cu un laminator la cald, adica nu vei experimenta un miros de plastic ars. Și nici căldură înseamnă nici o șansă de a arde și nici un potențial pericol de incendiu-toate motivele rece laminatoare sunt o alegere practica pentru școli, birouri, sensibil și medii de lucru. Acestea sunt ideale cu neinstruit sau fără supraveghere personalul de care au nevoie pentru a utiliza aparatul.

Oricine le Poate Folosi, Altele decât pungă mică, laminatoare, cald laminare masini necesită un operator instruit. Cu rece laminare pe de altă parte, cele mai multe masini pot fi conduse de oricine.

Latimea Maxima De Laminare

29.5"(750MM) Maxima de Laminare Grosime de 0,4"(10 MM) cu Role cu diametrul de 2.7"(68MM) Manual de utilizare Dimensiuni (desfășurat) 31x21x10" (80x52.8x24.8 cm) Greutate Netă 34LB(17 KG) Greutate de Transport 35LB(16 KG) Principala Caracteristică Manual, nu de energie electrică necesară de Brand nou moale de cauciuc role, suprafață netedă, face filmul obține prin fără riduri și de plecare Reglabil cu role poziția potrivite pentru diferite grosimi de material de Înaltă calitate/ridicat de precizie la rece laminator masă pliabilă pentru depozitare ușoară Non-skid picioare de cauciuc robust pentru utilizare desktop greutate de Lumină și ușor de utilizat

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 80cm x 32cm x 19cm (31.50in x 12.60in x 7.48in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 18.0kg (39.68lb.)
Numărul De Model 750mm
Nume De Brand CHEONET
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip Alte

Produse similare