Noi fuchsia corlor africane dantela tesatura 2017 en-Gros Franța elvețian voile dantela Maro de înaltă calitate din africa tul cordon tesatura dantela

148.33lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


puteți amesteca diferite de design Dantela Tesatura sau culoarea pe care doriți, vă rugăm să contactați cu noi pentru a obține cel mai bun preț en-gros , Inventarul se schimbă în fiecare zi Mersi.

Atenție Pls:

Pls lasati un mesaj pentru exact culoarea sau marimea, după efectuarea plății, în caz contrar ne va livra comanda prin culoare la întâmplare, fără nici prenotice. Considerăm că ai acceptat acest lucru înainte de a comanda. Tks!

Puteți AMESTECA orice produs din magazinul nostru împreună!

Bine ati venit la en-GROS și DROPSHIP!

Despre Noi:

Noi vă oferim garantat produse de calitate și cel mai competitiv pret de fabrica direct de la mâna ta. BINE ATI VENIT COMANDA!

Ne pasa de orice apreciate de cumpărători, echipa noastră de servicii clienți este gata să vă ajute dacă aveți orice întrebare sau nevoie de ajutor. Am?ll încerca noastre cele mai bune pentru a scrie înapoi de e-mail pentru a vă A. S. A. P, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, uneori, este posibil să nu fi capabil de a face asta imediat. Vă rugăm să ne permit 12 ore de afaceri a răspuns.

Apreciem că pentru înțelegere.

Transport:

Coletul va fi cea mai mare parte expediate prin China Post Air Mail în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. În mod normal nu durează 10-20 de zile, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau personalizate, expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a-l selecta. De obicei, alte curieri nevoie doar de 3-7 zile. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alte companii de transport.

Colet poștal timp de transport (alte țări de referință utilizate în apropiere de țări) Țara 10-15day 16-25day 26-31day >31day Transport timp, Rusia 11.5% 47% 23.5% 9% Statele Unite ale americii 10.5% 29% 41.5% 16.7% 3.3% Anglia 10.3% 28.7% 46% 10.1% 4.9% Australia 11% 20% 50% 18% 1% Brazilia 16.6% 49.1% 25.3% 9% Africa de Sud 17.1% 53% 26% 3.9% Țară

Garanție Și Politica De Returnare:

Clientul trebuie să returneze elementele din starea inițială în termen de 3 zile, în cazul în care orice element este defecte la primire. Cumpărătorul este responsabil pentru întoarcerea de transport maritim și de manipulare a costurilor. Nici o restituire prevăzută după 7 zile de la cumpărătorul a primit elemente.

Dropshipping:

1. Dropshipping și se amestecă ordine sunt avaiable!

2. Vă rugăm să comfirm informațiile de contact ale beneficiarilor cu atenție.

3. Promitem că nu va pune nimic în pachet sau contact cu beneficiarii.

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ. Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Încă o dată, vă mulțumesc pentru a comanda și sper că-ți place achiziționa aici. Comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) de 5.

Notă: Rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Vă mulțumim pentru cumpărături cu noi!

bine ati venit la magazinul nostru!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (5 Metri/lot)
culoare Fuchsia
Nume De Brand Mecoke
Tip De Produs Dantela
Material Poliester / Bumbac
Decor Dantela
Lățime 51~52"
Numărul De Model 16-05-06
Caracteristică Elastic,Eco-Friendly
Technics Brodate
Tesatura Tip Ochiurilor de plasă

Produse similare