EST LUME Colier de Chihlimbar pentru Copii Dentiție Cadou Handmade Înnodate se Amestecă Rotund de Piatră prețioasă Margele Lustruit Naturale Chihlimbar Baltic Bijuterii

37.91lei

Adauga la lista dorintelor

Bijuterii Fine

Descriere produs


Suntem Porter de Chihlimbar Natural .

Amber colier lungime este de aproximativ 30cm la 38 cm, greutatea este de aproximativ 4 grame la 6 grame. și acest lucru este lustruit amber cu ametist/rose quartz. Cele mai bune cadouri pentru copii.

Nostru margele de chihlimbar sunt toate de la marea Baltică. și poartă colier chihlimbar NATURAL are multe efecte bune, ca mai jos:

Un analgezic natural, amber va ajuta calma un copil fără a recurge la medicamente. Chihlimbarul este o rășină fosilizată, nu o piatră. Prin urmare, este cald la atingere,precum și foarte confortabil și ușor de purtat. Poartă chihlimbar Baltic coliere pe piele poate avea un efect calmant și calmant asupra dentitie bebelusi si copii mici. Când amber este purtat pe piele, caldura eliberează cantități minuscule de vindecare uleiuri din chihlimbar care sunt apoi absorbite prin piele in sange. Amber anti-inflamatorii și proprietăți terapeutice sunt, de asemenea, recunoscut de catre medicina alopata. În Austria, Elveția și Germania, veți găsi amber dentitie coliere vândute în farmacii locale.

De SIGURANȚĂ

Amber dentitie coliere sunt făcute pentru a purta, nu pentru mestecat.

Scoateți Amber dentiție colier atunci când copilul nesupravegheat, cum ar fi noaptea.

Moduri de a testa la domiciliu:

Există mai multe metode folosite pentru a autentifica adevărat chihlimbar natural. Am enumerat 3 cu ușurință moduri de mai jos .

Sare De Testare A Apei

Amber este foarte ușor și nu va avea greutatea unui șirag de mărgele de sticlă sau chiar de un material plastic solid șirag de mărgele. Pentru a testa această proprietate de Chihlimbar Baltic, de a crea apă sărată prin amestecarea o parte de sare cu două părți de apă. Adevărat margele de chihlimbar ar trebui să plutească în apă sărată, în timp ce margele de sticla sau plastic chiuveta.

Inspecție Vizuală

Pentru a distinge reale de margele de chihlimbar din plastic sau sticlă, mărgele de chihlimbar de culoare, uita-te pentru imperfecțiuni naturale. Amber pot avea mici bule de aer sau fisuri în ea. Margele, de asemenea, ar trebui să nu fie totul perfect rotunde sau de aceeași dimensiune. Amber, de asemenea, se va simți cald la atingere, în loc de frigul de sticlă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Element Coliere
Amber Original baltice
Colier Tip Putere Coliere
Dimensiune Pandantiv despre 5mm
Stil Trendy
Ocazie Cadouri, Ziua de nastere, magazin de suveniruri
Partea Piatra Nici unul
Certificat De Tip GIC
Fine sau de Moda Bine
Forma\model Runda
Tip Lanț Coarda Lanț
Pachetul Inclus certificat de autenticitate cu sac de iută
Nume De Brand EST LUME
Lustruite sau Mate Lustruit
Principala Piatră De Amber/Pietre Pretioase
Metale De Tip Nici unul
margele dimensiune 4mm--5mm
Numărul Certificatului De amber pentru copii
Lungime 11.8 inches to 15 inches
Numărul De Model EA04271
culoare amestecat cu ametist/rose quartz
margele forma margele rotunde
Gen Copii, fete, baieti, unisex

Produse similare