10buc/pachet Anti-vibrații SW915-TH12 915MHz Cupru Primăvară Antena

19.66lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


10buc/pachet Anti-vibrații SW915-TH12 915MHz Cupru Primăvară Antena

SW915–TH12 este un cupru de primăvară a antenei. Este un grup dedicat de antena care a proiectat pentru un sistem de comunicații wireless (915MHz).Ea are o bună VSWR, de dimensiuni mici, ingenios structură, ușor de instalare, performanță stabilă, cu bun anti-vibrații și capacitatea de îmbătrânire.

Caracteristici: *gama de Frecventa: 915 MHz (+ / -5)

*VSWR:

*Impedanta de intrare: 50 Ω

*Putere maxima: 5 W

*Gain: 2.15 dBi

*Greutate: 1g

*Inaltime: 12.5 + / -1 mm (9T)

*Antena Culoare: culoare Cupru

*Interfață de Tip: sudate direct

Poza:

Lista de comandă:

10buc Primăvară Antena

Dimensiuni:

VSWR Diagramă:

Compania noastra este angajat în cercetarea,dezvoltarea, producerea și vânzarea de IOT(internet of things)produse.Ne-am dedicat în furnizarea de bun module RF,walkie talkie module și integrate digitale module de senzori. Între timp,ODM și proiecte de OEM sunt binevenite.Cu mai mult de 10 de ani de experiență de design de produs în RF și senzori,am câștigat o bună reputație în rândul clienților noștri.

1.Elementele vor fi livrate în termen de 3~ 5 zile după ce am rceive plata integrală

2.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

3.Dacă nu primiți elementul în termen de 60 de zile lucrătoare (10 săptămâni),vă rugăm să ne contactați pentru a investiga cazul.

4.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt apreciate. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Pentru orice intrebare, pls nu ezitați să ne contactați prin emai l sau prin TradeManager

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)
Greutate
Înălțime
Putere Max 5W
Centru De Frecvență 915MHz
Nume De Brand G-NiceRF
SWR <=1.5
culoare Cupru
impedanta de intrare 50Ω
Numărul De Model SW915-TH12
Câștig 2.15 dBi

Produse similare