[25yards/lot, 5/8"(16 mm)] Dubla fata realizate manual grosgrain curcubeu bandă Panglică bandă pentru nunta ambarcațiunile de materiale, transport Gratuit

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material : poliester grosgrain

Lățime : pretul afisat este pentru 5/8"(16 mm)

Culoare : curcubeu

Aplicație : Îmbrăcăminte și de articole de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, Ambalare, Decor de nunta, de vacanță, aniversare, hotel, flori, păr, textile, cadouri, jucării, etc.

Ambalare : 25yards/rola, Vino cu 1 polybag.

alte lățimea de 10 mm, 25mm, vă Rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări pentru a obține mai multe informații dacă aveți orice întrebare.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru nava de mărfuri, URGENT (în mod normal în aproximativ 3-5 zile de lucru). am pus 7 zile pentru a evita Vilatudor.ro sistemul se închide comanda, în cazul în care companiile de transport maritim sunt în vacanță, uneori.

Ambalare:

Vino cu 1 pachet/polybag sau hârtie caz.

Transport:

Toate comenzile vor fi expediate prin ePacket, China post air mail, EMS,DHL,UPS, Fedex, și expediate în termen de 5-7 zile lucratoare de plată.

Va dura 5-8 zile de munca de curier DHL,UPS,Fedex;

7-14 zile de curierat EMS;

20-40 zile pentru China post air mail, la expedierea mărfurilor.

Taxe vamale:

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Feedback-ul:

Pls contactati-ne înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător,vom încerca ourbest pentru a rezolva problema.

Încă o dată,vă mulțumesc pentru licitația și sper că-ți place achiziționa aici.Orice comentariu este foarte important în succesul nostru în afaceri.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total service,pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5.

Notă:rating sub 5 ne-ar putea duce un rău permanent situația.

Vă mulțumesc!

Despre calitatea:

noi nu facem picătură de transport maritim,în fiecare detalii de blana este strâns inspectate și siruri de caractere sunt atent dispus să asigurați-vă că elementul este în stare perfectă înainte de a fi expediat.

Retur:

1.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cumpărător?s cheltuiala. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (25 Metri/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
culoare curcubeu 16mm
Stil Dublu Fata
Model stripe/curcubeu
Tesatura Tip Grosgrain
Material 100% Poliester
Tip De Produs Panglici
Lățime 5/8"
Numărul De Model YGR008
Technics Nici unul

Produse similare