Manual De Arta De Perete Crini Albi Acasă Decor Peisaj, Flori, Pictura In Ulei Pe Panza Camera De Zi Dormitor Decor Acasă

139.81lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Stimate client,

Bine ati venit la magazinul meu !! Foarte fericit că ați ales produsele noastre, și în magazin.Sper că veți avea un cumpărături fericit timp! Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să-mi spuneți. Voi din toată inima pentru dvs. de servicii.Vă mulțumesc !

Detalii Produs.....................................................................

Element Descriere: Manual De Arta De Perete Crini Albi Acasă Decor Peisaj, Flori, Pictura In Ulei Pe Panza Camera De Zi Dormitor Decor Acasă .

Dimensiune pentru a selecta

(1 inch=2.5 cm)

12x12inch (30x30cm),

sau 20x20inch (50x50cm),

sau 28x28inch(70x70cm),

Fiecare parte plus Adauga 2inch (5 cm) pentru a Întins și înrămate.

Dacă doriți mai multe dimensiuni mai poza ,pls contactati-ma .

Încadrată/Întins

Nici un cadru,doar panza . Din cauza scump costul de transport maritim,pachetul include doar pictură în Ulei. Rama interior și costul de transport este de aproximativ $30-$100.

Dacă ai nevoie de cadru, vă rugăm să contactați-mă. Laminate Ambalaje de transport

Garanție

100% de mână-pictat de înaltă calitate acril picturi de artist profesionist pe panza

Notă Fiecare piesă este făcută la comandă. Pictura actuală poate fi ușor diferită de imaginea produsului.

Fabrica noastra este situat în DaFen orașul Shenzhen,GuangDong,China.Suntem o companie care specializat în pictură în ulei,produce și tradining.

Avem mulți mari artiști Profesioniști, redefini stil de viață cu acest unic și elegant bucată de artă create de artistul nostru.

oferta pictura de înaltă calitate și cele mai bune aftermarket serviciu este scopul nostru.

Vamale dimensiuni și vamale pictura, de asemenea, disponibile.Prețurile pentru tablouri personalizate depind de dimensiunile picturi și complexitate a imaginilor. Deci, vă rugăm să e-mail-ne fotografiile atunci vom cita pentru tine.Artiștii noștri pot schimba picturi ca cererea ta, astfel ca oamenii pot fi eliminate sau adăugate. Îmbrăcăminte, păr și ochi de culoare și de fundal poate fi schimbat. Ne poti chiar combina două fotografii pentru a face o pictură. Vă rugăm să pune-ți modificare cereri pe comanda.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vă rugăm să rețineți că magazinul Nostru vinde pictură în ulei 100% de mână-trase picturi paleta de culori pigment este diferit, deci nu va fi o abatere de culoare, fiecare ecran va exista o anumită culoare ( monitor de brand ,luminozitate, reglare contrast seta diferite ) vă Rugăm să mărfuri să prevaleze într-un fel, total inacceptabil pentru orice culoare de comenzile clienților cumpărători să cumpere cu prudență. individuale pictura cu o dimensiune ușor diferită și în mod diferit de relație și prezentarea detalii , vă rugăm fel prevaleze, nu sunt acoperite de garanție, este aici, printr-o declarație.

************************************************************************************************************************

Transport maritim: 1. Elementul va fi livrat în termen de 2-7 zile după ce a primit o plată verificată. 2. Toate produsele sunt expediate din China post air aer sau ePacket. 3. Expediate timp durează în mod normal 10-35 zile lucrătoare de sosire. Plata: 1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport. 2. Ca urmare a asigura motive, nu avem voie adresa schimba prin e-mail. Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare furnizate. Feedback-ul și să ne Contactați: 1. Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face tot posibilul pentru a rezolva problema,vă Mulțumesc foarte mult. 2.Dacă sunteți mulțumit,pls lasati-ne un positve feedback-ul și cinci stele.Vă mulțumesc! Reture politica : Articolele pot fi returnate pentru schimb sau rambursare completă în termen de 30 de zile de la data la care ați primi marfa. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după perioada de 30 de zile. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, dumneavoastră primiți elementul greșit). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze pentru tine !

Sper să vă plăcută de cumpărare!

Vă mulțumesc foarte mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 10cm x 10cm (23.62in x 3.94in x 3.94in)
Technics Pictate Manual
Baza De Sprijin Panza
Modul cadru Neînrămate
Material Panza
Nume De Brand Mintura
Subiecte Flori
Numărul De Model HY141436
Cadru No
Stil Modern
original No
Mediu Acril
Tip Picturi In Ulei
Dimensiune (Inch) 12x12, 20x20, 28x28
Forma Pătrat

Produse similare