Nou Original, INCARCATOR CE11 900 lumeni EDC Mini CREE LED Clip de Buzunar Lanterna cu Lumina Rosie

183.45lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


2015 Nou Original, INCARCATOR CE11 900 lumeni EDC Mini CREE LED Clip de Buzunar Lanterna cu Lumina Rosie

Ce este Ambalajul de Buzunar Lanterna ?

Care sunt Detaliile de Buzunar Lanterna ? Caracteristici · Utilizeaza 1*CREE XML2 U2 LED · putere Maxima de 900 de lumeni · Integrat "Precision Digital Optics Technology" oferă extreme reflector de performanță · Are un vârf intensitatea razei de 9000 cd si o arunca distanță de până la 190 de metri · Dual-comutare design asigură fără precedent ușurința de utilizare · Secundar LED roșu oferă constanta / intermitent iluminare · Indică tensiunea bateriei cu o culoare roșie intermitentă LED (cu o precizie de 0,1 V) · Înaltă eficiență circuitul de curent constant permite maxim de execuție de până la 20 de ore · acces Direct la ultra-low si turbo de ieșire · protecție la inversarea polarității previne deteriorarea de la o incorect introdus baterie · Detașabil anti-rulare clip · Monostrat ultra-clare geam mineral cu strat anti-reflexie · Construite din aero calitate din aliaj de aluminiu · HAIII militar clasa a hard-anodizat · rezistent la apă în conformitate cu IPX-8 (2 metri submersibile) · rezistent la Impact la 1.5 metri · Coada sta capacitatea de

Buzunar Lanterna Arată Memento Prietenos

1. Asigurați-vă că bateria este introdusă cu partea pozitivă (+) îndreptat spre cap. La CE11 nu va fi operațional cu o incorect introdus bateria. 2. Acumulator inclus de revista deține în siguranță (R)baterie CR123 în loc, astfel oprirea bateriei circulație în compartiment. 3. Vă rugăm să opriți utilizarea și scoateți-o epuizate IMR18350 bateriei pentru a evita o posibilă baterie daune. 4. Atunci când intrarea de blocare mod, secundar, LED-ul roșu continuu va clipi pentru a indica tensiunea bateriei. 5. Când CE11 este păstrat într-un rucsac sau la stânga neutilizat pentru perioade lungi de timp, Incarcator recomandă tailcap este slăbit sau bateria este scoasă pentru a tăia curentul în întregime, prevenind astfel activarea accidentală de lanterna sau de scurgere a bateriei. 6. Atunci când, în mod turbo, CE11 va ajusta ieșire luminozitate automat în termen de 3 minute de utilizare pentru a preveni supraîncălzirea și extinde longevitatea bateriei. Serviciile Noastre 1. Toate lanterne NITECORE sunt garantate timp de calitate. Orice DOA / produs defect pot fi schimbate pentru o înlocuire prin intermediul unui distribuitor local/distribuitor în termen de 15 zile de la cumpărare. După 15 zile, toate defecte / disfuncționalități Lanterne NITECORE pot fi reparate gratuit pentru o perioadă de 60 de luni (5 ani) de la data achiziționării. Dincolo de 60 de luni (5 ani), o garanție limitată se aplică, acoperind costul forței de muncă și de întreținere, dar nu la costul de accesorii sau piese de schimb. 2. Garanția este anulată în următoarele situații:

1). Buzunar Lanterna este rupt în jos, reconstituite și/sau modificate de către persoane neautorizate.

2). Buzunar Lanterna este deteriorate prin utilizarea necorespunzătoare. 3). Buzunar Lanterna este afectat de scurgerile din baterii. De ce ne alegeti pe noi?

Veți avea șansa de a coopera cu o încredere puternică furnizor.

1. Noi avem propria noastră fabrică de prelucrare și un puternic R & D echipa și echipa de service.

2. Mai mult de 10 de ani de experiență în industria, clienții noștri peste tot în lume, 100% satisfacție a clienților. Nu vă faceți griji despre compania noastră și produsele noastre.

3. De depozit, plata poate duce compania la un cont public, sau prin UnionPay fondul de supraveghere, puteți utiliza, de asemenea, Alipay tranzacții securizate soluții.

4. Avem un eficient mod de transport, în termenul prevăzut, vom fi în măsură să finalizeze toate ordinele, garanții suficiente afacerea dvs. să ruleze fără probleme.

5. Ne va fi de așteptare pentru tine, cu 7*24 de ore, sărbătorile au, de asemenea, personal de serviciu, serviciul pentru tine oricând și oriunde.

6. Garanție de 60 Luni : obiectivele Noastre este de a face afaceri pe termen lung, deci suntem absolut responsabili pentru problemele noastre.

FAQ

1. Pot obține eșantion mai întâi?

Bine ați venit la primul eșantion pentru a testa calitatea noastră. Suntem siguri că una pentru proba poate deschide afaceri între noi și de a construi încredere cu fiecare alte.

2. Poți să livreze marfa la timp?

Timpul de livrare depinde de cantitatea de comandă, capacitatea noastră de producție este mai mult de 100000 de pc-uri pe lună. nu vom promite un timp imposibil de ordine.

3. Ai după-vânzare de servicii?

Toate produsele noastre au un an sau mai mult de garanție. Dacă ok, poți să-i întoarcă la noi, putem efectua jumătate din marfă pentru diferite probleme sau trimite unele piese de la tine.

4. Este de plată în condiții de siguranță pentru mine?

Noastre de plată termeni: T/T (Telegrafic transfer ) , L/C, Western union, Alipay, puteți alege în condiții de siguranță.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 17cm x 12cm x 6cm (6.69in x 4.72in x 2.36in)
incarcator Reîncărcabilă
Garanție 5 ani
Lungime 75 mm / 2.95 in
Comutator De Mod Stroboscop
Accesorii Toc / (R)baterii CR123 / clip/ șnur/ schimb O-ring
Lumen 1000
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Tip De Element Lanterne
Zoom No
Funcția Rezistent La Șocuri
Culoarea Caroseriei Negru
certificare RoHS,CE
Tip Baterie RCR123 sau IMR18350
Greutate 45.3 g / 1.6 oz
Putere 10 W
Numărul De Model CE11
Nume De Brand LEDSUPERMD
Rezistent La Impact 1,5 m
Rezistent la apa Da
Distanța Focală Non-reglabil
Moduri Speciale Location Beacon, SOS, Strobe
Buzunar Lanterna De Ambalare Avansate Caseta De Culoare
Corpul Material Aliaj de aluminiu
Buzunar Lanterna Cuvinte Cheie CREE LED Clip de Buzunar Lanterna
culoare Negru
Modelul de Margele de LED-uri 1*CREE XM-L2 U2
De Timp A Alerga MAX 20 sec
Lanterna Tip Buzunar Lanterna / EDC / Camping
Suport Dimmer 5-8 fișiere
Distanță De Iluminat 100-200 m
Rezistent la apă evaluare IP68

Produse similare