50pcs se amestecă culorile ciucure din piele,ciucuri pentru a face bijuterii,argint, placate cu capace,lucrate manual ciucuri lungi,5.5 cm lungime-D1300

57.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


...

cantitate:50buc

lungime:5.5 cm (2.2")

De înaltă calitate ciucuri din piele,destul de frumos pentru cercei,colier,lanț cheie și alte bijuterii de luare a deciziilor.Se amestecă culorile!

De ce RoseBeading Bijuterii de calitate Stricte de Control: am avut de a verifica toate produsele înainte de expediere de la noastre warhouse,fiecare procedură de control al calității dezvăluie QC echipa meticulos natura,indiferent noastră de cumpărare canal sau procedurile de livrare. Servicii profesionale pentru Clienți: dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail,formular de contact,vă vom răspunde la toate e-mail în termen de 24 de ore.fiecare client întrebare,va Profesionale Servicii pentru Clienți. 30 Zile Banii Înapoi de garantare: Vom opera un "nu-quibbles" garanție, ceea ce înseamnă că, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., pur și simplu returnați-l la noi, în starea inițială în termen de 30 de zile de la data livrării. Vom emite o rambursare completă, pentru că prețul plătit pentru produs. 48 de Ore de Expediere Livrare Ne nava în întreaga lume, cu excepția Chinei, Taiwan, hong kong. Comanda dvs. vor fi procesate și expediate în termen de 48 de ore de la primirea de plată. Noi, de obicei, nava prin DHL, FEDEX,EMS și costă în jur de 4~7 zile a sosit puteți alege ePacket sau e-Mail de Aer de transport,coletul va fi expediat prin poșta aeriană, de obicei, va dura aproximativ 2-3 săptămâni pentru Europene, SUA, Australia clienții. Pentru alte țări, timp de transport maritim poate într-o săptămână mai mult. Vă rugăm să contactați-mă dacă coletul nu este livrat la timp.

Plata se accepta doar Escrow ( vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme cu astea ) va Rog Plată în termen de 48 de ore de la locul de comandă.

Se întoarce Nedorite sau Obiecte Nepotrivite: Dacă nu sunteți mulțumit cu elementele ai, puteți returna produsele în termen de 30 de zile de la livrare pentru o restituire, dar cumparatorul este responsabil pentru costurile de returnare. Deteriorat sau Eroare Elemente: După livrare prin jumătate de planetă, în cazul puțin probabil în care primiți un produs care se dovedește a fi defect sau deteriorat, suntem fericiți să vă ajutăm, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire sau de restituire.

Întrebări frecvente Cât timp va dura să-mi răspundă la e-mail? Ne propunem să răspundem la toate e-mailurile în termen de 24 de ore de la primirea (vă rugăm să așteptați un pic mai mult dacă e-mail-ne peste week-end.) dacă nu obține repsonse după 48 de ore, vă rugăm să retrimiteți. Sunt elemente, de asemenea, disponibil cu Cumpara Acum format? Eu nu vreau să aștept. În mod normal, toate licitație listări, de asemenea, au CUMPĂRĂ ACUM listare, puteți găsi ID-ul de produs în descriere, apoi zona de căutare în magazin, dacă nu puteți găsi, contactati-ma. Sunt acolo orice metale periculoase în farmecele metalice constatări? Toate produsele din metal sunt de PLUMB. A trecut aproape o luna si comanda mea nu a fost livrat. Ce ar trebui să fac? Vă rugăm să ne contactați pentru soluție, și w va fi bucuros să vă ajute. Dacă ai nevoie de o cantitate este mai mare,plz nu ezitați să mă contactați

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Constatările De Bijuterii Tip Conectori
Articol Diametru 1cm
Material piele
Înălțime Element 5.5cm
Nume De Brand rosebeading
Tip De Element constatările de bijuterii
Numărul De Model D1300
Caracteristicile Produsului Canaf
Lățime Produs 1cm
Articol Greutate 160g
Element De Lungime 5.5cm

Produse similare