Toamna Păsările 1 DMC China cruciulițe 14CT 11CT de BRICOLAJ, lucru Manual Numărat cruciulițe Seturi Pentru Broderie Cruce Meserii Decor Acasă

67.91lei

Adauga la lista dorintelor

Eco-Cusatura

Descriere produs


s

Toamna Păsările 1 14CT 11CT de BRICOLAJ, lucru Manual DMC Cusaturi Cruce Numărat cruciulițe Seturi Pentru Broderie Decor Acasă Meserii

Dimensiuni : 52cm*65cm (14CT )

64cm*79cm (11CT )

Nota: 14 CT tip vă rugăm să folosiți 2 fire fire,1 fire fire pentru ochi dos. Se neimprimate cu pânză albă, toți trebuie să complet emborider 11CT tip vă rugăm să folosiți 3 fire fire,2 fire fire pentru ochi dos. Modelul a fost imprimat pe pânză ( 11 CT ), deci înainte de a termina de cusut, pânză nu se poate atinge de apă , în caz contrar tipărite parte va dispărea. După ce a terminat de cusut, pune o cârpă în apă pentru o jumătate de oră, apoi să-l usuce, și apoi puteți face un cadru pentru ea.

Avantaj: Noi avem propria noastră fabrică ; ne-am calificat pentru comenzi Vrac. Am accepta cu amănuntul,cu ridicata,de dropshipping și o altă cale. 100% de Brand nou. 100% bumbac ecologic. Vom oferi 30% mai multe fire pentru fiecare proiect. Luciu bun, non-decolorare, nu este ușor de a sparge și pilling. 100% corecte imprimate tesatura(11CT ) și pânză albă (14CT) Utilizarea solubil material de protecție a mediului. Ultra profesionale clare de brodare diagrama. De asemenea, poate fi un cadou minunat pentru familie și prieteni .

14 CT Neimprimate :

Bumbacul este gol pe care trebuie să roua link-ul, în primul rând, de unul singur, atunci puteți încerca pentru a termina cruciulițe. ( cam greu)

11 CT Precise Tipărite:

Modelul a fost imprimat pe bumbac , trebuie doar să roua ca link-ul de pe care am făcut pentru tine, atunci puteți ușor pentru a termina cruciulițe. ( 11CT este mai bine )

Culoare: Alb culoare (de Brodare Pânză )

Material: 100% Bumbac

Pachet :Broda Cu Fir ,Broda Pânză ,Ac, Model

( nu în afara cadrului )

Stoc : În Stoc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 29cm x 21cm x 5cm (11.42in x 8.27in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.85kg (1.87lb.)
Nume De Brand YUANTENG
Ambalare Cutie PP sau PVC
Ambalajul Extern PP
cross stitch kituri Decor Acasă
Cadru No
Veșnică Cross Stitch ace de tricotat
seturi pentru broderie meserii
cusaturi cruce Pentru decor acasă
Ocazie Petrecere De Logodnă, Nuntă,Aniversare
nkf cross stitch numărate cross stitch
DIY Manual DMC Eco-cusatura
Tesatura Tip 100 % Bumbac Eco
Material 100% Bumbac
Utilizarea Esențiale De Uz Casnic/Decor
Panza Metoda De Ambalare Pliat
Stil Europa
Tip Pachet
Model Tip Animale

Produse similare