40*50cm Fara rama, pictura in ulei decor de perete diy pictura de numere pictate manual pe panza de pictura Lavandă Albastru YAX11

31.29lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Conține piese

1.panza de bumbac

2.Ecologice vopsea

3,3 perii

prețul de mai sus este pentru Panza Digitale și piese de schimb, încadrat;

Aceasta este imaginea terminat de referință. produsul primit nu este terminat. Trebuie să fi terminat de unul singur,prietene.

Pictură Construcții: puteți decide desen rândul său, în funcție de favoare personală sau în ture de numere Pentru vopsea albă și alte vopsea de culoare lumină o parte, cifrele lăsat pe panza poate fi văzut, vă puteți dubla utilizare vopsea și să încerce să acopere cu vopsea gros de vopsea: utilizați vopsea direct, și nu adăugați apă meciul numărul de vopsea și figura pe panza pentru a umple în vopsea dacă neglijent pentru a umple într-o culoare greșită, vă puteți aștepta vopsea pentru a obține o zi și apoi se acoperă partea greșită cu culoarea corectă pe suprafața periei: se spală perie curat atunci când vă schimbați de la o altă culoare pentru o mare parte, puteți folosi mai mult de o perie pentru a picta, și pentru o mică parte, puteți utiliza mai mici perie pentru a picta se spele perie curat de fiecare dată când ați terminat pictura pentru data viitoare când utilizați Atenție: *vă Rugăm să rețineți că rama este exclusă *Dacă se întâmplă să aveți vopseaua de pe îmbrăca, vă rugăm să-l spele imediat *vă Rugăm să acopere capacul de vopsea bine atunci când nu-l folosești, în cutie de vopsea se usucă. *Cifrele de pe panza nu pot fi acoperite în întregime, sper că nu te superi *imaginile sunt numai pentru referință, vă rugăm să permiteți o mică diferență în culori reale și pictura finit, ca urmare a diferitelor monitor de calculator arătat și diferite de vopsea de fabricație. Dacă credeți că unele culori nu vă satisface, puteți utiliza placa de culoare pentru a regla și se amestecă culoare doriți. *Vopsea oferim este suficient pentru o utilizare normală, vă rugăm să nu pierdeți într-o cutie de vopsea lipsa de ORICE ALTE întrebări, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI. MULTUMESC.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
original No
Subiecte Peisaj
Cadru No
Dimensiune (Inch) 40X50CM
Mediu Propilen
Technics Pictate Manual
Caligrafie și pictură Dimensiune 40x50
Baza De Sprijin Panza
Tip Handpainted
Forma Single
Modul cadru Neînrămate
Nume De Brand pictura pisica
Stil Tradiționale
Material Lenjerie de pat
Numărul De Model YAX11
Model Lavanda Albastru

Produse similare