Detașabil rapid domeniul de Aplicare de Montare cu Reglare pe Înălțime a se Potrivi 30mm Diametru Tub gs24-0041

67.14lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Cumparatorul Observa:

Dacă doriți cantități mari din aceste elemente pls contactati-ne pentru un preț en-gros,ne poate da mai bun pret pentru Disc trebuie să ții seama.

Nu putem trimite baterie in pachet pentru post nou regula de a nu permite navei cu baterie,y cooperarea noastră va fi foarte apreciat.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă va verifica în mod constant și răspunde asap.Vă mulțumesc foarte mult și o zi fericită!

Detașabil rapid domeniul de Aplicare de Montare cu Reglare pe Înălțime a se Potrivi 30mm Diametru Tub CL24-0041

Material 6063

Tub cu diametrul de 30mm

Feroviar 21.2 mm

Greutate 162g

Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos:

Transport Datorate de transport Reglementări: TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Nava. Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. În mod normal navei în marea BRITANIE,SUA,Australia de epacket serviciu.în alte țări, va fi livrat prin China Post Air Mail. Epacket serviciu(7~15working zile);China Post Air Mail(20-40 zile lucrătoare) (primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări). Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări) Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

De plată Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de o săptămână după licitare. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți potențial de timp pentru plată

Contactați-ne-Am de lucru de 5 zile (de luni până BRAD 8:30 AM-6:00 PM EST ) - o săptămână. Vă rugăm să trimiteți e-mail direct. Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.

Se întoarce se Întoarce sunt permise Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării. Pentru a fi eligibile pentru o restituire ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat. Elemente eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.

Feedback-ul Ne Străduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea! Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Atunci când primesc comanda ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Vilatudor.ro. Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin Trademanager și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră! Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Vilatudor.ro sunt extrem de importante pentru noi. La cinci stele, sistem de rating, care Vilatudor.ro instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand canis latrans
Numărul De Model gs24-0041
Ghid Lungime 10"/25cm
Ghid Tip Rulare

Produse similare