Xiaomi Redmi 4 Pro Prim Caz Flip Piele Acoperi Caz pentru Xiaomi Redmi 4 Pro Vertical Capacul din Spate Caz Magnetic pentru Redmi 4 Prim

27.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru!!!

-Ne-am sprijini cu ridicata și cu amănuntul.

-Putem oferi cel mai bun pret,produs de înaltă calitate.

-Dacă vă place noastră de produse și servicii,vă rugăm să păstrați în minte magazinul nostru,și adăugarea nostru -magazin la magazin listă.

-Nu ratați orice produse mai ieftine.

*Vilatudor.ro Standard De Transport Maritim

Cel mai important lucru este că "Zip Code" trebuie să fie corecte, în caz contrar este imposibil de livrare.

Angajamentul de timp este de 60 de zile,cu excepția Brazilia este de 90 de zile. Acesta poate fi complet urmărite.

*China Post Aer Înregistrat Mail:

Acesta poate fi complet urmărite.

De obicei, este nevoie de 45-60 de zile pentru a ajunge la destinație.

Unele circumstanțe speciale vor un pic de întârziere. Cum ar fi:concediu, ajustări de politică, zone îndepărtate și așa mai departe. 1.Puteți plăti folosind Visa,MasterCard,Western Union,și transfer bancar. 2.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este de dreapta.După expediate,adresa nu poate fi schimbat. 3.Cumpărător rus vă rugăm să ne lăsați numele tău complet din cauza politicii ruse.Multumesc!!! 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea un 5 star feedback-ul pozitiv.Ți încuraja să ne țină în mișcare. 2.Dacă produsul are nici o problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice comentarii,întrebări sau sugestii pe care le pot avea.Vom fi bucuroși să vă ajute. 4.Din cauza diferenta de timp,nu putem rambursa imediat.Dar vom răspunde în termen de 24 de ore,cu excepția week-end și de vacanță.

Q:există vreo reducere pentru voluminoase comanda? Da,putem oferi mai mult mai ieftin preț dacă aveți nevoie de produse în vrac.Vă rugăm să ne contactați,vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Q:Toate produsele sunt fotografii reale? Poza de toate produsele comercializate de noi sunt 100% reale trage. Q:sunt de acord să aștepte un pic mai mult timp,dar de ce comanda este închis? Ai făcut operație greșită.Pentru că promisiunea noastră de timp este de 60 de zile sau 90 de zile,înainte de a ne promite timp sosesc vă sugerăm să așteptați cu răbdare.Dacă sunteți de acord,dreptul de operare este de a anula litigiu.Mai degrabă decât de acord cu propunerea noastră. Vă rugăm să acorde o atenție,odată ce sunteți de acord cu vânzătorul propunerea lui,comanda va închise de pe Vilatudor.ro.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Dimensiune pu leather
Funcția Murdăria rezistentă la
Caracteristici De înaltă Calitate caz de telefon
Material piele
Nume De Brand HongBaiwei
Vânzări cu ridicata și cu amănuntul
Compatibil Marca xiaomi
design afaceri
Tip Husa Flip
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
material stil Artificiala PU Piele

Produse similare