T0551-T0554 Cioplit ciss Gol, sistem continuu de alimentare cu cerneală,cerneala refill kit pentru Stylus Photo RX420 RX425 RX520 R240 R245

79.53lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


1 Set Continuu de Alimentare cu Cerneală Sistem de T0551 - T0554 W ith ARC Compatibil pentru EP Stylus Photo RX420 RX425 RX520 R240 R245

Ce este inclus în această listă

1 Set de Ciss Gol cu auto reset chip pentru T0551-T0554

10 ml seringi + bont-end ace --- 4 buc

dopul de cauciuc pentru rezervor--- 4 buc

filtru de aer --- 4 buc

T braț de sprijin --- 1 buc

Conducta de clincher --- 2 buc

Potrivit pentru urmatoarele imprimante:

F sau Stylus Photo RX420 RX425 RX520 R240 R245

Toate pozele postate sunt doar pentru referință.

Vă rugăm să informați-mă cod cartuș de imprimantă în timp ce de cumpărare.

CISS este gol,dacă ai nevoie de cerneală,vă rugăm să LĂSAȚI-MI UN MESAJ,va voi da link-ul.

Transport

I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).

Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată

(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.

Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.

III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.

Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Reveni și Politica de Rambursare

Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Vilatudor.ro service pentru asistență suplimentară.

Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Vilatudor.ro primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.

Ne-ar dori pentru a informa toți ofertanții care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 24cm x 16cm x 8cm (9.45in x 6.30in x 3.15in)
Tip De Unitate Set
Ambalarea În Vrac Da
culoare Alte
Compatibil Marca Epson
Tip Sistem De Alimentare Continua Cerneală
Nume De Brand MOD DE CERNEALĂ
Compatibil Imprimanta Tip inkjet printer
Numărul De Model Stylus Photo RX420 RX425 RX520 R240 R245

Produse similare