Reglabil Burta Antrenor de Talie Suport de Fitness Centura Sport Betelie Putere Burtica Slabire Curele de Transport Gratuit PUPA-Y123

60.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Mișcarea Sportivă De Protecție Talie Centura Suport Durabil Bretele Lombare Inferioare Dublu Reglabil Centura Spate Ameliorarea Durerii Sport Accesorii Y010

1. Neopren Postpartum Centura de Talie sprijină suport lombar centură de-a lungul coloanei vertebrale pentru a oferi stabilitate pentru cei care suferă de dureri de spate mai mici.

2. Neopren Dublu Trage Lombare rulează centura de talie Bretele poate fi reglată la nivelul dorit de sprijin, folosind de înaltă calitate bastoane magice elemente de fixare și acționează ca un corset pentru a consolida coloanei vertebrale și a trunchiului.

3. Postpartum Centura de Talie Lucru Spate Centura de Sprijin Pentru Barbati este un elastică spate cu suport non-stretch pe panoul din spate, care este desighned pentru a oferi sprijin suplimentar pentru partea inferioara a spatelui.

4. Lucru Spate Centura de Sprijin Pentru Bărbați ajută pentru a facilita o poziție bună de a preveni un slouched poziția în partea inferioara a spatelui.

5. Prin păstrarea spate inferior într-o poziție verticală sau în poziție extinsă, reduce tulpina plasat pe producerii durerii structuires de spate mai mici, cum ar fi mușchii, ligamentele, discurile si radacinile nervoase.

Caracteristici

1. Corector De Postura - Suport Spate

2. Reduce Talie și Abdomen

3. Ușor Absolvit Fit - Compresie Reglabil

4.Durabil și Fashionale Materiale

5.Previne Leziuni de Jos a spatelui în timp ce de Ridicare

6.Postura corectă, păstrarea coloanei vertebrale aliniate și în poziție verticală la toate ori.

7.Vă proteja Zona Lombară necorespunzătoare Pentru circulație.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . și 5 stele de rating detaliată a comenzii.

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 5-10 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. APO/FPO/DPO Transport

Ne cerem scuze că P. O. Cutii și militare adrese (APO, FPO) nu pot fi livrate. Pentru NOI teritorii, vă rugăm să lăsați un comentariu, atunci când plasarea comenzii. De exemplu, dacă ați fost în Guam, Puerto Rico, ai putea de stat Guam, Puerto Rico în țară secțiune. Clienții din Brazilia ar trebui să lase un mesaj pentru a ne oferi 11 cifre CPF ca dvs. personalizat are nevoie de ea.

Despre Taxe Vamale

Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru nu putem guarrante nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

Magazinul nostru nu vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine. Dar ai nevoie pentru a confirma dree dimensiune cu atenție înainte de cumpărare ( o dimensiune de măsurare va fi arătat mai jos, fiecare produs ).

Atten: nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Elementul este numărul de SKU

*Imagine din margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, pls simt copac să ne contactați!

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de la NOI, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de la NOI, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

* 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

* 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

* 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Notă: Colanti, bijuterii, costume de baie, Lenjerie și produse de frumusete nu sunt în măsură să ba returnate sau schimbate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Efect sală de fitness centura
Numele produsului Puterea centura
Material Neopren,Elastic,cu Ochiuri Colth,bastoane magice
Sport Lombare Centura Xtreme Slim
Caracteristică slăbire
culoare Negru, roz, rose, rosu, albastru, verde, verde deschis, roz, galben
sprijin medical centura Bretele spate corectarea posturii
Numărul De Model PUPA-Y123
Potrivit Locuri Sală De Gimnastică, Sport, Lucrari De
Dezosată 4 Flexibil Din Oțel Oase
Dimensiune S, M, L, XL, XXL
centura de talie corector de postura corpului înapoi suport umar
Aplicabile Oameni Adult

Produse similare