Fascinant Violet Cristal Austriac De Argint Inele De Culoare Pentru Femei Mireasa Petrecere De Logodna, Bijuterii De Moda Gratuit Cutie De Cadou C0014

34.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Inelul este dimensiunea de Statele Unite ale americii, puteți măsura degetul la cât de multe milimetri diametru, și apoi selectați dimensiunea dorită.

1: bijuteriile Noastre este la modă și unic, și piesa de imaginat va fi exact aceeași bucată vei primi. 2: scopul nostru este de a oferi serviciu devotat, și locul clientului mai presus de toate, patronajul dumneavoastră este cea mai mare onoare.

1: Escrow, prin Transfer Bancar sau Card de Credit prin Escrow, prin Transfer Bancar este de preferat. 2: plata Integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii. 3: cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Dacă aveți orice întrebări sau îndoieli, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.

Suntem foarte încântați să vă dau un frumos bijuterii pungă sau cutie pentru cadou gratuit , e modul nostru de a spune Mulțumesc pentru cumpărături la jewelry118 pe Vilatudor.ro. Gratuit cadou va fi livrat cu ordinele tale.

Ordinele de obicei, nava în termen de 1-2 zile de plată, de luni până sâmbătă, în mod normal nu durează 15-60 de zile lucrătoare pentru cele mai multe țări, real timp de livrare cea mai mare parte depinde de destinația pe care o trăiesc. Metoda de livrare, vom folosi de obicei. 1: 0USD - 4.99 DOLARI, Ne va livra pentru tine, prin intermediul Economiei de Transport; 2: 5USD - 199.99 de DOLARI, Ne va livra pentru tine prin ePacket sau Înregistrate Parcelă; 3: 200USD sau Mai mult, Ne va livra pentru tine prin curierat rapid, 3 - 7 zile de lucru. Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați țării dumneavoastră personalizat de birou pentru a determina dacă aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. ne va fi foarte apreciat. Dacă nu destul de mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-uri. Cu siguranta vom rezolva problema pentru tine în mod satisfăcător. (100% comunicare, rambursare de 100%, 100% de înlocuire) vă Rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile chiar înainte de orice feedback negativ sau neutru la stânga.

Despre decolorarea, care depinde de individ face. Metal sub alcaline și acide mediu care în curând va schimba culoarea. Cum ar fi transpirație, și utilizarea de produse chimice, se va schimba culoarea. Deci, atunci când sunt purtate, ar trebui să fie evitate.

Q: de Ce articol am primit este mai mică decât ceea ce este prezentat în imagine? O: Am marit poza pentru bijuterii, clientul poate avea o vedere mai bună asupra design de bijuterii și formă de piatră, și de model. Noi nu oferă dimensiune și greutate pentru toate bijuteriile noastre vă rugăm să citiți-l cu atenție. Î: de Ce este piatra de culoare puțin diferită de imaginea? A: Toate bijuteriile fotografiile sunt luate de către fotografi profesioniști. Ei folosesc mai multe echipamente foto, cum ar fi Flash, Lumina Zilei și etc. Unele dintre piatra de culoare ar putea fi efectuată de un pic. (Exemplu: O piatră de ametist este de culoare violet închis, sub flash și lumini ar putea afecta un pic de culoare și arată puțină lumină violet în loc de violet închis.) Dacă-ți aduci bijuterii afară, sub soare, veți vedea aceeași bucată arată în lumina zilei. Q: îți oferim gratuit inel de redimensionare? A: ne pare Rau, nu a redimensiona sau personaliza elementele avem de vanzare. Q: Ce se întâmplă dacă primesc articol a fost deteriorat? A: vă Rugăm să ne contactați imediat, serviciul nostru pentru clienți vă va oferi o Autorizație de Returnare pentru Materiale pentru tine să-l întoarcă. După atunci când vom primi articol vom schimba sau repara-l si trimite-l înapoi la tine, dacă elementul nu este reparat și de schimb noi va oferim posibilitatea de a stoca credit sau rambursare completă. Q: Ce se întâmplă dacă nu primesc comanda mea? O: Dacă timp de transport maritim de peste o lună încă nu a primit comanda dvs., vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj imediat. Q: Pot reveni postul meu? O: Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., reveniți în termen de 30 de zile și vom face schimb sau de restituire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 13cm x 3cm (5.12in x 5.12in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Țara de Fabricație Hong Kong
Numărul De Model C0014
Gen Femei
Setarea Tip Penis setare
material piatra Imitatie Ametist
Nume De Brand SilverWar
Metale De Tip placat cu argint
Inele Tip Inel De Cocktail
Greutate 5.9g
Funcția Moda
Lățimea Suprafeței De 7.5 mm
Stil Trendy
Tip De Element Inele
Ocazie Petrecere
Fine sau de Moda Moda
Compatibilitate Trendy
Material Piatra Semi-pretioasa
Dimensiune Inel 7, 8
Principala Piatră De Culoare Violet
Forma\model Geometrice

Produse similare