TTLIFE Eco-Friendly Translucid Alimente Grad Silicon Mat Silicon Plita cu Inducție Tampon de Protectie rezistent la apa Căldură pad

25.43lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


*SFATURI DE CUMPĂRĂTURI*

Cum pot plăti pentru meu de cumpărare? Alipay(escrow),Card de Credit sunt acceptate. dacă aveți cerere pe articole, contact cu noi sau de a face un mesaj de la comanda. Ne va livra produsele în termen de 3 zile dupa ce ai facut plata.(Vacanță cu excepția). Pls verificați cu atenție adresa de livrare și informații, astfel încât să puteți primi bine pe timp.

Ce este metoda de transport maritim ? Vilatudor.ro Standard de Transport este nevoie de aproximativ 15-69 zile la cele mai multe din țară. puteți urmări coletul pe pagina de comanda. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este nevoie de aproximativ 20-90 de zile pentru cele mai multe din țară,nu poate fi urmarit atunci cand coletul a plecat din China. de asemenea, puteți alege DHL sau EMS, în mod normal, puteți obține în termen de 3-12days.foarte repede.

Ce e cu pachetul? Avem mare grijă în ambalaje de toate detaliile pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine. Produsele noastre daune rata este foarte scăzută.

Încă nu a primit bunuri sau prejudiciile? Dacă nu vă place produsul. Dacă este deteriorat, atunci când ați primit, Dacă nu primesc comanda . Vă rugăm să contactați cu noi,putem slove întrebarea ta. Vă rugăm să nu deschizi disputa si da feedback-ul rău!

Cum pot obține o reducere și mai multă bunăstare? Dacă ai nevoie de o cantități mari, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un preț bun. de asemenea, puteți merge la magazinul meu găsi cupon. Gve ne 5stele feedback-ul și lăsați un mesaj,contactați-ne noua ordine, veți obține reducere de 5%. Colecta magazinul nostru și să împărtășească magazinul nostru de facebook ,twwiter așa mai departe,apoi să ia o fotografie trimite la noi. Vei deveni VIP se pot bucura de mai multe reduceri și de bunăstare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 35cm x 2cm (11.81in x 13.78in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Decor De Masă & Accesorii Tip Mats & Tampoane
Stil Modern
SE POTRIVESC PENTRU Cuptoare Cu Microunde
culoare Roșu/Verde/Albastru/Galben/Roz/Mov
Forma Pătrat
Numărul De Model saltea de silicon
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
numărul ST11-LGH-0059-0118
Greutate 107g
Nume De Brand TTLIFE
Dimensiune 28*35cm
Material Silicon

Produse similare