16mm x 320 mm din Fibra de Carbon Tub de Tarot 680 Hexacopter Brațul 4buc

76.67lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


16mm x 320 mm din Fibra de Carbon Tub de Tarot 680 Hexacopter Brațul 4buc

Caietul De Sarcini 100% De Brand Nou! Dimensiune: 14*16*320mm ( ID*OD*L) Material: Fibra de Carbon Utilizat Pentru Multicopter Pachetul contine 4 x 14*16*320 mm din Fibra de Carbon Tub

Transport:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1~3 zile lucrătoare după plata. Toate elementele vor fi livrate cu număr de urmărire.

Contactați-ne:

Suntem mereu încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare Client. Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv cu rating de 5 stele comentarii! Sistemul nostru vă va lăsa feedback-ul de la tine în mod automat după ce vom primi feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

Știm că, uneori, atunci când ordinea în care apar probleme,ea poate fi foarte frustrant,suntem cu tine la fiecare pas din drum pentru a face experiența dumneavoastră mai plăcut. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru soluție,atunci când aveți orice întrebări.

Te rog nu deschide caz sau să ne dea feedback Neutru sau Negativ direct (inclusiv low rating de feedback) în mod direct. Munca noastră de zi este Monay de Sâmbătă,ne va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile în termen de 24 de ore.

Garanție Și Retur:

1.Daca nu esti multumit, poti returna produsul în condiții inițiale (Nou, nu a Folosit Niciodată),apoi ne-am da restituire sau de înlocuire. Vă rugăm să rețineți că costurile poștale sunt nerambursabile și orice schimburi, se va percepe suplimentar o taxa poștale care se află cu cumpărătorul.

2.Dacă elementul ajunge la ușa ta, cu aparentă deteriorare,vă rugăm să ne contactați și să ia fotografie pe ea, vom înlocui prejudiciul produs.

3.Dacă se poate stabili că un produs este defect înainte de utilizare, am putea fi în măsură să-l accepte înapoi pentru schimb sau de restituire. cu toate acestea, trebuie să ne contactați în primul rând.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 33cm x 6cm x 6cm (12.99in x 2.36in x 2.36in)
Instrument De Consumabile Tăiere
Parametrii tehnici Valoarea 2
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Material Fibra De Carbon
Numărul De Model 16mm x 320 mm
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Controler De La Distanță
RC Piese si Acc Principalele Axe
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii Universal Comun

Produse similare