Un stand Gratuit + O sabie parte forge damasc pliat oțel japonez, samurai, sabie katana cupru tsuba

645.14lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


UN MECI SABIA :

Pe deplin funcțional și gata de luptă.Accesorii de sabie sunt toate autentice.S-a pliat de 13 ori a creat 8192 straturi cu atenție de crafting pentru a crea o înaltă performanță lama în flexibilității și duritate.Sabia este foarte cost-eficiente și va fi cea mai buna alegere pentru a arăta prietenilor tăi sau păstrați-l ca o colecție.De asemenea,este foarte potrivit pentru formare sau de afișare pentru rafinat de pliere ambarcațiuni.

SPES: Lungime Totală: 40.9 inch 104cm Material Lamă: oțel Damasc Nagasa Lungime: 28.7 inch 73cm Saya Material: lemn Tare cu lacuit Lungime Mâner: 10.6 inch 27cm Material Mâner: Autentic Ray piele + lemn Tare Kissaki Lungime: 1.77 inch 4.5 cm Tsuba Material: de Înaltă calitate din aliaj de Tsuba Lățimea Lamei(lângă Habaki): 1.26 inch 3.2 cm Greutate (fara Saya): 0.75 kg (aproximativ) Lățimea Lamei(lângă Kissaki): 0.91 inch 2.3 cm Greutate (cu Saya ): 1.0 kg(aproximativ) Kissaki Forma: CHU-KISSAKI Pachet Greutate: 1.8 kg(aproximativ) Forma Lamei: SHINOGI-ZUKURI Stare: Brand New

W AY S CUVÂNT DE LUARE A DECIZIILOR :

1.

T ANREN: F ORGING

T SURIKOMI ȘI S UNOBE :F ORMING B LINS

La balde a fost făcută din oțel de Damasc,a fost pe Deplin mână forjate într-o complet într-o manieră tradițională.AISI 1060 din oțel carbon de Înaltă fost topit și pounded la ori 13 ori a creat 8192 straturi,Nu numai pot elimina rămân impurități din oțel carbon și distribui mai bine de carbon pentru a forma goală,Dar, de asemenea, se lasă straturile să se aplece la prețuri care diferă foarte,foarte ușor atunci când laterală (lateral)stresul este plasat pe lama. Stratificarea oțel creaza rezistența (rezistență)care face ca fiecare par de lama mult mai probabil să se aplece, și de primăvară înapoi, dar nu rupt. Evident ondulator textura pe balde a fost dus de pliat în mod repetat în timpul de forjare.

2.

H IZUKURI :F ULLY S HAPING B LADE

UN RA-S HIAGE : R N F INISHING

Y AKI -AM RE :H MĂNÂNCE T CREAREA

Lama ar fi pe deplin modelarea mână,și apoi tratarea termică, după măcinare(dur finisare),apoi repede în apă și ulei de calire (revenire) pentru a îmbunătăți foarte mult duritatea și flexibilității de balde.În acest fel se lasă straturile să se răcească la rate diferite în procesul de călire,De oțel raceste mai repede,cu atat mai greu devine; acesta este un produs de carbon, care este amestecat cu oțel.Cel mai lent din oțel se raceste,mai moale rămâne.Acest lucru creaza o natura amestec de duritate și flexibilitate.

3.

S HIAGE :F INISHING B LADE

H I ȘI H ORIMONO :G ACOPERISURILE ȘI E NGRAVINGS

Mâna modelarea balde după cel de-al doilea timp de lustruire (Finisare lama),Și două lung Hi (sânge groove) au fost efectuate pe fiecare parte a balde pentru a crea o lamă mai ușoară în timp ce se legăna și echilibru pentru a atinge o performanță optimă.Între timp,servicii de gravare vor fi puse în aplicare în acest pas.(pls contactati-ne prin mesaj daca ai ceva grava pe lama)

4.

N AKAGO ȘI M EIKIRI :F R, ȘI S IGNING T ANG

Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie în timp ce se legăna.Tang va fi depus pentru a se potrivi bine cu mâner,și va fi semnat în funcție de cerințele dumneavoastră.(pls contactati-ne prin mesaj dacă vrei să semnezi DATA sau NUMELE pe Tang)

5.

T OGI :S P CUVÂNT OLISHING

Pe deplin parte lustruit de experiența noastră fierar cu mai mult de 14 procesul ascuțit lucru de mai multe grade piatra abraziva in cel mai traditional Japonez mestesug mod . Este ascuțit pentru a tăia o sticla-gros de bambus.Vârful lamei este de lungime medie.(Chu Kissaki)

Observație: gratuit&aleatoare sabia geanta vine cu sabia Pe display stand în sabia imagini NU este inclus, din Cauza la Toate produsele noastre sunt complet manual,Deci aceasta variază puțin de la sabie la sabie.

SABIA POZE

SERVICII DE PERSONALIZARE:

(Puteți alege următoarele sabia accesorii pentru a înlocui cele originale!)

Schema De Referință:

Sabia este compus dintr-o gamă largă de accesorii , tsuba, Ito&Sageo și Saya și ray piele,toate săbiile noastre sunt disponibile pentru a fi personalizate. BO-HI (sânge groove), lama fără BUNĂ este mai puternic pentru taiere, lama cu BUNĂ este mai usor pentru practică . Toate lamele sunt regulate ascuțite,vă rugăm să ne contactați atunci când aveți nevoie de un bont sau un aparat de ras lamă ascuțită. (Cost suplimentar 10usd pentru aparat de ras ascutit si are mai mult timp pentru a termina) Un Wakizashi și un Tanto pot fi personalizate pentru a mathch acest katana.

UN LLOY T SUBA PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

AM RON T SUBA PENTRU C HOOSING (+15$)

O GING - T REATED C OPPER T SUBA PENTRU C HOOSING ( +25$)

H IGH CALITATE C OPPER T SUBA PENTRU C HOOSING (+45$)

G ENUINE R AYSKIN PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

T SUKA-ITO& S AGEO PENTRU C HOOSING(GRATUIT)

AM EATHER T SUKA-ITO PENTRU C HOOSING (+$30 )

AM MPORTED S AGEO PENTRU C HOOSING (+$10)

T SUKA-MAKI PENTRU C HOOSING (GRATUIT)

S AYA PENTRU C HOOSING S01-S20 sunt lăcuite saya,a terminat în metoda tradițională,ele sunt libere de a fi ales.

S21-S24 sunt acoperite cu piele ray în parte,koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea costa $45 S25 este fabricat de înaltă calitate din lemn de esență tare,de koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea costa $25 S26 este fabricat din lemn de trandafir,de koiguchi și Kurikata și Kojiri sunt realizate din bufflo corn.modernizarea a costat 30

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate Geanta
Dimensiunea Pachetului 118cm x 18cm x 10cm (46.46in x 7.09in x 3.94in)
Starea Noi
Material Metal
Nume De Brand Hua Zhenlong Sabie
Stil Japonia Stil
Caracteristică Regională Japonia
Țara/Regiunea de Fabricație China
Tema Sport

Produse similare