Bas Electric Gât pentru 4 String JB Canada Arțar lemn de Trandafir Fretboard 24 Fret

238.19lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Noua Chitara electrica gât .

Gat din Lemn: lemn de Artar,

Fretboard Lemn: lemn masiv

Finisaj: Nefinisat

Inlay: dot Încrustat

Lungime Scară: 34" . dacă aveți nevoie de alte scale lungimea vă rugăm să contactați-mă.

Tuner Gaura Dimensiune: 11/32"

Truss Rod Regla: la Toc

24 fret 34 inch dot inlay

20 agita cu mâna stângă

24 fret electric gât

19 agita cu mâna stângă

Plata

Apreciem plată rapidă și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm cu instrumentul muzical are nevoie în viitor.

Metoda de plata: accept următoarele forme de plată prin sistemul nostru securizat: ■ PayPal (Visa, Master, American Express, Discover, de Debit, și transfer bancar) ■ Credit / West Union

Credit / West Union: vă Rugăm să ne Contactați dacă vă place în acest fel să plătească. Vă recomandăm prin paypal.

Checkout: După ce a câștigat un element într-o licitație sau o "Cumpara Acum" de cumpărare, faceți clic pe Verificare Acum buton pentru a trece imediat la checkout și procesul de plată. Veți fi direcționat către terțe părți, verificare sistem. Detalii livrare

Schimbul de Rambursare:

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., puteți returna cele mai multe elemente în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare de elementul prețul (taxele de transport nu sunt rambursabile). Returnat trebuie să fie în ambalajul original și în stare care nu prezintă semne de uzură sau abuz; în caz contrar, revenirea va fi refuzat sau 20% taxă vor fi evaluate. Vă recomandăm să utilizați un purtător de încredere , asigura coletul, atunci când se întoarce elementul. Yinfente Magazin de Muzică nu este responsabil pentru livrarea de daune pentru a se întoarce.

Schimburi:

Dacă ați descoperit că ați achiziționat un incorecte marfa, culoare, dimensiune, sau pur și simplu doriți să faceți upgrade la un alt articol, vă rugăm să ne contactați . Ne puteti returna pachetul in ambalajul original si starea de schimb în termen de 15 zile de la primire. Cumpărători va fi responsabil pentru costurile de returnare precum și de transport maritim regulat și costurile de manipulare. Transport gratuit nu se aplica pentru schimbul de mărfuri.

Daune La Sosire / Discrepanțe:

Dacă ați primit un deteriorate sau discrepanță pachet la sosire, vă rugăm să ne anunțați în termen de 24 de ore de la primire și să păstreze toate ambalajul original (inclusiv originalul corupt cutie). Vom solicita poze digitale de daune/discrepanță element de referință, și de a asigura înlocuirea GRATUITĂ după ce vom primi imagini.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 60cm x 9cm x 9cm (23.62in x 3.54in x 3.54in)
Nume De Brand yinfente
Numărul De Model 001
Tip gât chitara

Produse similare