BOQUERON pentru Fortuner SW4 Innova 2005~HD CCD Waterproof Camera Auto mers înapoi backup camera retrovizoare

53.98lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Faceți clic pe Mai multe produse noi!

Notă: Acest produs nu este potrivit pentru conectarea original de fabrica, masina original ecran, vă Rugăm să verificați cu Atenție conexiune jack

Bine ati venit la profesionist Boqueron Magazin Auto!

Aceasta este o camera speciala Pentru Toyota Fortuner SW4 2005~Innova 2012 2013~2015 .etc . Acesta poate fi costum pentru alt model de la același brand.

Notă: numele de masina am menționat este doar pentru referință. Pentru că aceeași marcă de mașină în diferite țări pot avea o diferență, vă rugăm să verificați dimensiunea camerei și comparați instalarea de masina ta cu atenție pentru a evita greseala.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție.

Caietul de sarcini principale Lentile materiale: Sticlă Optică format: 1/3 inch sau 1/4 inch Tipic de tipul: Înalt-modul de sensibilitate pentru condiții de lumină scăzută (Night Vision) Grad de protecție: IP67 (rezistent la apa) Sistemul format: NTSC (Default), PAL(opțional, vă rugăm să lăsați un mesaj la noi, dacă ai nevoie, gratuit cost) alimentare: 12VDC Domeniul unghi de vizualizare: 170deg (Diagonala), 138deg (H), 125deg(V) (mai multe informații de la Opțiunea 2) distorsiunea Optică: -88% rezolutie Orizontala: 420TV linii (Pixeli) Ieșire: RGB x 750H 520V@NTSC, 752H x 582V@AMICE Parcare linie: Ai Imagine: imagine în Oglindă. Timp de lucru: se Recomanda timp de lucru mai puțin de 5 minute (mai multe informații de la opțiunea 1) temperatura de Funcționare: -40°C la +80°C (-40°F la 176°F) Pachetul de vânzare cu Amănuntul: cutie de cadou (disponibile pentru camera de dimensiuni mai mici decât 17cm/6 inch) mașina numele de model și an de fabricație am menționat este în principal testat pe masini din China, aceeași marcă de mașină în alte țări pot avea unele diferențe. Vă rugăm să verificați dimensiunea camerei cu atenție și asigurați-vă că este aceeași cu dimensiunea de masina ta locul de instalare (vă rugăm să consultați următorul foto), pentru a evita greseala.

Mai multe camere de filmat pentru masina ta, vă rugăm să verificați mai mult. Mai universal camere, vă rugăm să verificați mai mult. Vă rugăm să vizitați magazinul nostru de aici:

Despre plata: acceptam Vilatudor.ro escrow metoda de plată prin cele mai populare.

Despre transport maritim de Livrare va fi amenajat în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat pentru cumpărător și adresa de livrare informație este confirmată. Te rog, dă dreptul codul poștal și o adresă număr de telefon, pentru a evita întârzieri în livrare. 1) noi, de obicei, nava de transport gratuit / poștale înregistrate, par avion , DHL, EMS, Aramex --- este de până la cumpărător .. statele Unite ale americii, canada, australia, Rusia și țările Europene , ne conduce la intrarea pe piață. 2) noi nu sunt livrate la apo / FPO, P. O. box adresa 3) costul de zone îndepărtate sunt scutite , adresă înregistrată într-o zonă de la distanță în DHL / ups-ul, ne va costa o suplimentare de $ 30 . 4) Brazilia, rusă clienți vă rugăm să alegeți ems, astfel încât să poată trece prin vamă mai repede. 5) Centrală mai ușor țară, țări africane , vă Rugăm să alegeți ARAMEX mod de livrare. 6) Arabia saudită clienții trebuie să prezinte o copie / receptor id-ul de fraudă vamală a guvernului. Feedback-ul Satisfacerea clientilor este obiectivul nostru principal. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați 5 feedback-ul. Dacă aveți probleme sau întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigii sau de a părăsi orice tip de feedback. Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să retrimiteți e-mail sau plângere pentru noi de a gestiona.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 6cm (6.69in x 4.33in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Material ABS
Producatorul De Masini 2 Toyota Fortuner Innova 05 06 07 08 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Producatorul Auto Toyota
Linia Directoare Da
Ieșire Video Galben Conector RCA
Unghi De Vizualizare 170 grade (Diagonal), 138 grade (Orizontala), 125 de grade (Vertical)
Tipul De Imagine Imagine În Oglindă
Nume De Brand Boqueron
Material Lentile Sticla
Temperatura De Operare -40 grade la +80 grade
parcare linie Au
Tensiune de lucru DC 12V
Locul De Instalare Fabrica Original Camera Hole
Fir sau Wireless Fir,Wireless
Shell Material Plastic
Lungimea de Cablu Video 6m/Wireless Opțional
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii

Produse similare