REGINA de MIREASA Rochii de Seara Rochie de Minge Pufos ștrasuri din Mărgele Albastre Tul Lung Partid Rochie de Bal Rochie 2018 Vestido De Festa JW51

478.81lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Poze

Dimensiune

Transport

Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Cele mai multe comenzi vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

"Transport gratuit" articol va fi publicat de "China Post" Sau "ePacket" registered air mail, elementele pot fi controlate și urmărite on-line.

Țările Europene și Americane de transport maritim, în mod normal, durează de la 7 la 21 de zile lucrătoare. Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni , în timp ce va exista o întârziere pentru ceva ce nu putem controla (cum ar fi vremea rea). Alte țări și regiuni, de obicei, durează 30-60 de zile. Dacă se întâmplă, trebuie doar să contactați serviciul nostru pentru clienți, ne va ajuta să verificați și să rezolve orice problemă.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Returnare Și Rambursare

Dacă vom trimite stilul greșit sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta. Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Reveni Note:

1.Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

2.Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se întoarce. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

3.Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vamă. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

4.Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar. Sau să ne contactați în prealabil.

5.Imaginea, ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

6.Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

Feedback-ul

Suntem profund sper că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de la noi.

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.95kg (2.09lb.)
Talia Naturale
Maneca Stil Regulat
Material Spandex
Numărul De Model JW51
Nume De Brand REGINA MIREASA
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Decolteu O-Gât
Tesatura Tip tul
Decor Paiete,Ștrasuri Din Mărgele,Broderie,Criss-Cross,Aplici
Lungime maneca(cm) Trei Sferturi
Tip De Element Rochii De Seara
Silueta Rochie De Bal
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16
Imagini Reale Da
Built-in Sutien Da
Tren Nici unul
Element De Moda Iluzie
Ocazie Seara Formale

Produse similare