10buc/lot HB58 HB-58 Bayonet Mount lens Camara parasolar pentru Nikon AF-S DX pentru NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6 G ED VR Obiectiv

88.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere Produs

Descriere

Acest lucru dedicat HB-58 Lens Hood este special conceput pentru a fi utilizat cu cel pentru Nikon AF-S DX pentru NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6 G ED VR. Acest obiectiv hote sunt proiectate în primul rând pentru a preveni nedorite luminoase parazite de la intrarea în obiectiv prin extinderea și umbrire sfârșitul obiectiv. În plus, de la sfârșitul anului obiectivul este extins, puteți obține, de asemenea, avantajul suplimentar de o anumită protecție suplimentară la impact accidental.

"Petală" forma de acest parasolar maximizează cantitatea de capota de acoperire pentru suma minimă de greutate și capota zona. Acest lucru dedicat lens hood este conceput pentru a se potrivi specifice de lungimea focală a obiectivului a fost proiectat pentru.

Caracteristici :

De Brand nou și de înaltă calitate.

Parasolarul oferă o soluție cost-eficiente pentru problemele cauzate de orbire soare ploaie și de vânt moloz și este, de asemenea, valoros în furnizarea de protecție împotriva loviturilor și daune.

În plus, de la sfârșitul anului obiectivul este extins, puteți obține, de asemenea, avantajul suplimentar de o anumită protecție suplimentară la impact accidental Obiectiv hote bloc partea efectul de orbire și de a spori protecția oferită de filtre de la suprafața lentilelor și inel.

Designul face ferm pe obiectiv

Bayonet mount proiectare

Hota Tip: HB-58

Capota Material: Plastic

Capota Culoare: Negru ca Fotografie

Compatibil Cu :

pentru Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-5.6 G ED VR

Pachetul De Conținut :

10 X parasolar HB-58 (nu de vânzare cu amănuntul)

1x numărul de urmărire

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Locul de Origine China (Continentală)
Compatibil Marca NIKON
Pachet Da
Nume De Brand Ynniwa
Numărul De Model HB-58
culoare Negru

Produse similare