Design la modă de Înaltă Calitate din Africa franceză Dantela Tesatura 3D Africane Tul Tesatura Dantela cu margele Pentru Nunta M19302 Teal

157.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notificare Stimate Client, vă Mulțumim pentru magazinul nostru sprijin deplin în 2017. Magazinul nostru va opri trimiterea de bunuri din 9 februarie-24 februarie pentru Chinezi vacanta de Anul Nou Lunar și vom relua livrare de pe 25 februarie. Dacă aveți orice lucru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați direct,Dacă aveți ceva urgennt pentru a obține un răspuns în timpul de vacanță, vă rugăm să contactați cu noi prin Vilatudor.ro mesaj. noi vă va oferi ans termen de 24 de ore . Cele mai bune urări pentru Noul An ! Pacea,fericirea și norocul să fie cu tine pentru totdeauna.

1386759040546367 VÂNZARE FIERBINTE NE $ 5.13

/curte NE $ 7.58

/curte NE $ 9.01

/curte NE $ 5.62

/curte NE $ 6.79

/curte NE $ 8.02

/curte NE $ 5.5

/curte NE $ 6.4

/curte NE $ 5.13

/curte NE $ 8.4

/curte NE $ 5.61

/curte NE $ 9.21

/curte NE $ 9.77

/curte NE $ 7.17

/curte NE $ 6.22

/curte NE $ 7.7

/curte NE $ 10.71

/curte NE $ 7.74

/curte NE $ 5.13

/curte NE $ 7.28

/curte

Bine ati venit

Vă mulțumim pentru cumpărături pe magazinul nostru - sperăm să vă bucurați de achiziție!

Toate produsele noastre fotografii reale,de asigurare a calității. Cantitate minimă de comandă: cantitatea Minima pentru comanda este 5YD. Greutate: aproximativ 2kilogram/5yards Dimensiune: 5 metri în lungime Ambalare: 5 metri/polybag,15 metri/pachet de Transport maritim de timp: Vom aranja transportul cu 3 până la 7 zile după ce am primit plata. DHL Express shipping, de obicei, durează în jur de 3 până la 7 zile.

NU putem controla posibilele întârzieri cauzate de servicii poștale sau neprevăzute de condițiile meteorologice.

Design la modă de Înaltă Calitate din Africa franceză Dantela Tesatura 3D Africane Tul Tesatura Dantela cu margele Pentru Nunta M19302 Teal

Avem tot felul de africani dantela stoc disponibile acum,ne va da foarte ieftin preț și discount mai mult cu bună calitate,amabilitate pls trimite e-mail-ne sau contactati-ma pe WhatsApp Avem mai multe modele pentru referință,vă rugăm pls liber să ne contactați pentru mai multe modele.Contactati-ne azi și de a stabili de afaceri reciproc,vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore.

Cumpărător de Lectură: 1: trebuie să-ți termini de plată în termen de 3 zile după ce oferta articol,că stocurile se schimba repede. 2: Clientul ar trebui să confirme furnizarea de informații atunci când scopul,pentru că ne trimite mărfuri în funcție de detaliile pe care îl lași în aliexress.Dacă nu aveți nevoie de nici o schimbare,vă rugăm să aveți o notă de acolo. 3: cumpărătorul au responsabilitatea de a permite impozitul și/sau taxa percepută de țările lor dacă este necesar.

Feedback-ul satisfactia clientului nostru este hounor,și este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea cinci satr activă și feedback-ul,vom face mai bine.Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,cuase nu se poate rezolva nimic,ar trebui să ne anunțați astfel încât să putem rezolva pana le satisface.

Cum De A Cumpăra

Cum Pentru Plată

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 Metri/lot)
Material 100% Poliester
Numărul De Model VS-M19303
Locul de Origine
Decor Margele
Tip De Produs Dantela
Lățime
culoare negru/ royal albastru/Turcoaz/Verde/ rosu/ mov/alb
Dimensiune 5 yards in length
Caracteristică Eco-Friendly,Solubil În Apă
Greutate
Tip material
Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
MOQ 5yards
Utilizare
Ambalare
Technics Appliqued

Produse similare